|

|

Nyt tuunaamme t-paitoja – osallistu kilpailuun!

Kutsumme kaikki 6-29-vuotiaat mukaan Garderobi-kilpailuun, jossa muokataan vanhoja t-paitoja. Millainen sinun t-paidastasi tulee ja mitä haluat sillä kertoa? Kisa alkaa 1.2. ja päättyy 30.4.2015.

Kilpailu on avoin kaikille nuorille ja siinä kisataan kahdessa sarjassa, 6-12-vuotiaat ja 13-29-vuotiaat. 

Tutustu myös 4H-liiton verkkosivuilla kilpailuohjeisiin!


Näin osallistut kisaan (13–29-vuotiaiden sarja):

13–29-vuotiaiden sarjassa valokuvat ladataan Instagramiin. Muistathan, että Instagramin käyttäjien on oltava vähintään 13-vuotiaita.

  1. Tutustu Marttojen sivuilla t-paidan tuunausohjeisiin.
  2. Muokkaa vanha t-paita haluamallasi tavalla. Anna mielikuvituksesi lentää!
  3. Ota valmiista paidastasi valokuva.
  4. Lataa valokuva Instagramiin. Merkitse kuvasi hastageilla #garderobi ja #4hsuomi. Samalla voit kuvailla muutamalla sanalla, miten toteutit paitasi. Muistathan, että Instagramin käyttäjien on oltava vähintään 13-vuotiaita. Nuoremmat osallistuvat kisaan 6–12-vuotiaiden  TOP-tehtäväsivustolla. Instagram-tilin on myös oltava julkinen, jotta voit osallistua kisaan.
  5. Lähetä muokkaamasi t-paita postitse osoitteeseen: Suomen 4H-liitto, Karjalankatu 2 A, 00520 Helsinki. Kuoreen merkintä Garderobi. Liitä mukaan paperi, jossa on nimesi, Instagram-käyttäjänimesi, postiosoitteesi ja sähköpostiosoitteesi. Pohdi paperilla lisäksi vastausta kysymykseen: mitä ajatuksia vanhan vaatteen tuunaaminen herätti?
  6. Jos haluat kilpailuun lähettämäsi t-paidan takaisin, laita lähetyksesi mukaan palautuskuori postimerkillä ja palautusosoitteella varustettuna. Ilman palautuskuorta lähetettyjä t-paitoja ei palauteta.

Palkinnot:

6–12-vuotiaiden sarjan parhaat paidat palkitaan Globe Hopen lahjakorteilla. 13–29-vuotiaiden sarjan voittaja saa upean Pfaff-ompelukoneen. Palkitut t-paidat pääsevät esille Globe Hopen myymälän edustalle Helsingin keskustaan toukokuussa 2015.


Yhteistyökumppanit:

Garderobi-kilpailu toteutetaan yhteistyössä Marttojen, 4H-liiron, Globe Hopen ja Pfaffin kanssa. Martat.fi-sivuilta löytyy paljon tietoa siitä, kuinka pidät vaatteesi kestävänä ja hyväkuntoisena pitempään. Voitte myös pyytää paikallisesta Marttayhdistyksestä Marttaa antamaan vinkkejä t-paidan tuunaukseen. Globe Hope on yritys, joka valmistaa tuotteensa kierrätysmateriaaleista.