|

|

Osallistu Marttojen aikuispakkauksen kehittämiseen

Aikuispakkauksen suunnittelu on vauhdissa! Vastaa kyselyyn ja anna mielipiteesi aikuispakkauksesta 4.5.2014 mennessä. Vastanneiden kesken arvotaan suosittuja Marttojen Penninvenyttäjän keittokirjoja.

Martat täyttää Suomen maabrändivaltuuskunnan antamaa tehtävää ja työstää omaan kotiin muuttavalla nuorelle aikuispakkausta, oman elämän aloituspakkausta. Pakkaus tulee sisältämään eväitä itsenäisen elämän aloittamiseen ja se rakennetaan Marttojen neuvontamateriaalien ja kurssien ympärille.

Osa pakkauksista tullaan jakamaan maksutta Marttojen kotitalousneuvonnan kurssien kautta. Pakkauksia tulee myös myyntiin, ja aikuispakkaus onkin hyvä lahja vaikka lukiosta tai ammattikoulusta valmistuvalle.

Suunnittelun tueksi haluaisimme kuulla sinun mielipiteesi. Vastaa kyselyyn ja auta meitä kokoamaan paras mahdollinen oman elämän aloituspakkaus! Vastanneiden kesken arvotaan Penninvenyttäjän keittokirjoja. Vastausaikaa on 4.5.2014. asti.

Olemme tehneet kaksi eri kyselyä. Toinen on nuorille, joilla omaan kotiin muutto tapahtuu lähitulevaisuudessa tai joilla se on tuoreessa muistissa. Toinen kysely on aikuisille.

Nuorten kysely
Aikuisten kysely