|

|

Pian taskussasi asuu martta – Marttaliiton uusi mobiilisovellus on julkaistu

Martat-sovellus tarjoaa Marttojen parhaat arkea helpottavat vinkit henkilökohtaisesti räätälöidyssä paketissa. Apunasi ja ilonasi on myös sovelluksen marttayhteisö.

Marttaliiton julkaisema Martat-mobiilisovellus löytyy nyt sovelluskaupoista. Sovellus on käyttäjille täysin maksuton. Suurin osa sovelluksen ominaisuuksista on kaikkien käytettävissä, mutta Marttojen jäsenet saavat sovelluksen kautta tiettyjä lisäetuja.

Ajankohtaiset vinkit

Sovelluksesta löydät nopeasti Marttojen asiantuntevat neuvot ajankohtaisiin askareisiin. Sovelluksesta löytyy apua ja vinkkejä esimerkiksi kodinhoitoon, viherkasveihin ja puutarhaan liittyen.

– Verrattuna nettisivujen tietopankkeihin sovellus tarjoaa räätälöityjä sisältöjä, kertoo sovelluksen tuoteomistaja Minttu Salminen. Ekologinen ja kestävä arki on Marttojen kaiken toiminnan sydämessä, ja tämä näkyy myös sovelluksen sisällöissä ja ohjeissa.

Marttojen ruokaohjeet eroavat muiden sovellusten ja reseptipankkien ohjeistuksista. Marttojen ruokaohjeet ovat taatusti arkeen sopivia, helppoja, nopeita, terveellisiä ja edullisia. Löydät tarvittavat ainesosat aina omasta lähikaupastasi.

Marttayhteisö tekee sovelluksesta erityisen

Jos vastausta kysymykseesi ei löydy jo sovelluksessa tarjotuista ohjeista, voit kysyä neuvoa Marttojen jäseniltä ja muilta sovelluksen käyttäjiltä.

– Sovellus näyttää, että on nastaa olla yhdessä. On kivempi pestä ikkunoita tai parsia sukkia, kun tietää, että 10 000 muutakin on samassa puuhassa, Minttu Salminen toteaa. Olet tervetullut osaksi yhteisöämme omana itsenäsi ja juuri sinun taitotasollasi varustettuna.

Lataa sovellus puhelimeesi


Lisätietoja