|

|

Puutarha-ilta, Kulho 16.5. klo 17.30-n.20.30

Vanhassa hirsiaitassa kuulemme aluksi Arjan ja Sirkka-Liisan ohjeita tomaatin kasvatuksesta. Voimme myös keskustella muistakin puutarhan hoitoon liittyvistä aiheista = saamme hyviä vinkkejä toisiltamme.

Tarkoitus on jakaa paitsi tietoutta, myös taimia. Jos sinulla on ylimääräisiä kesäkukkien taimia tai perennoja, ota mukaan vaihtamista varten. Yhdistyksemme viherpeukalot ovat kasvattaneet meitä varten monenlaisia taimia, joskin tässä vaiheessa niiden onnistuminen ei ole vielä varmaa.

Kasvihuoneen pitkän pöydän ääressä on mahdollista koulia ja istuttaa jo koulittuja taimia, jos haluatte viedä niitä omaan puutarhaanne tai parvekkeelle kasvamaan. Multaa on varattuna ja sanomalehdestä voi tehdä pusseja, joissa kukat voi istuttaa suoraan penkkiin, mutta voit ottaa mukaan omiakin istutusastioita. Ota myös kori tai tasapohjainen kassi, missä voit kuljettaa taimet mukanasi.

Ahertamisen päätteeksi nautitaan pullakahvit saunamökissä takkatulen loisteessa.

Lisätiedot on lähetetty s-postilla, jossa myös ilmoittautumisohjeet. Jos et ole huomannut postia, ota yhteys mmmartat.joensuu(at)gmail.com