|

|

Ratkaisu:martta-kilpailu etsii arkea helpottavia innovaatioita – pääpalkinto 10 000 euroa

Millainen olisi astiankuivauskaapin veroinen, suomalaisten arkea helpottava keksintö? Marttaliitto julkisti tänään Ratkaisu:martta-kilpailun, jolla etsitään uusia innovaatioita sujuvaan arkeen. Kilpailun pääpalkinto on 10 000 euroa.

Ratkaisu:martta-innovaatiokilpailun tavoitteena on löytää ja palkita sellaiset henkilöt, järjestöt tai yritykset, joiden idealla voidaan edistää sujuvaa arkea kotitalousneuvonnan keinoin. Palkintojen saajat päättää kokeneista ammattilaisista koostuva raati. Ratkaisu voi olla esimerkiksi tekninen laite, tuote tai palvelu. Kilpailun järjestäjä edellyttää, että ratkaisu on kestävän kehityksen mukainen.

Kilpailuun voi osallistua yksin tai tiiminä. Martat, yhdistykset ja piirit, yrittäjät ja työntekijät, opiskelijat ja tutkijat – kaikki voivat lähteä mukaan ideoimaan ja kehittelemään jotakin ennennäkemätöntä ja tarpeellista. Kaikki hyvät ideat ovat tervetulleita – kilpailuun voi osallistua yhdellä tai vaikka viidellä eri innovaatiolla.

Kilpailun pääpalkinto on 10 000 euroa. Raha tulee käyttää idean edelleen kehittämiseen. Lisäksi jaamme 1 000 euron suuruiset opiskelija- ja marttapalkinnot. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan myös 500 euron palkintosumma.

Ratkaisu:martta-kilpailu alkaa maanantaina 23.4. ja kestää 31.12.2018 saakka. Kilpailuun voi osallistua marttojen verkkosivuilla olevan Ratkaisu:martta sivuston kautta, jossa on tarkemmat ohjeet.

Voittajat julkaistaan 27.4.2019 Marttaliiton vuosikokouksen yhteydessä.

Marttaliitto haastaa kaikki mukaan kehittämään ratkaisuja parempaan arkeen!

Lisätietoja