|

|

Satu Salo Marttaliiton järjestösihteeriksi

Marttaliiton järjestösihteeriksi on valittu filosofian maisteri Satu Salo. Hän on työskennellyt aiemmin Aalto-yliopistossa, Miltonilla ja Turun yliopistossa. Satu Salo aloittaa tehtävässä 7.11.2022. Järjestösihteeri Tea Svahn jää eläkkeelle 1.12.2022.

Järjestösihteerin päätehtävänä on jäsenpalvelu ja hän tekee jäsenyyden eri vaiheisiin liittyviä tehtäviä. Satu Salo palvelee liittyviä ja eroavia sekä erilaisia jäsenasioista kysyviä jäseniä. Järjestösihteerinä hän auttaa myös marttayhdistyksiä ja vastaa ansio- ja vuosimerkkien hakuun liittyvistä asioista. Satu Salolla on vahva asiakaspalveluosaaminen.

”Olen positiivinen ja palveluhenkinen asiakaspalvelija, ja odotankin jo innolla tulevaa tehtävääni Marttaliiton järjestösihteerinä. Marttaliitossa minua inspiroi yhteiskunnallisesti merkittävä työ ihmisläheisellä ja yhteisöllisellä otteella”, Satu Salo kertoo.

”Järjestösihteeri on avainroolissa kohtaamassa jäseniämme ja jäsenyydestä kiinnostuneita. Olen iloinen, että saamme Satu Salon jäsen- ja yhdistyspalveluumme. Sadulla on myös osaamista Marttaliiton jäsen- ja lehtirekisteriksi käyttöönottamasta Salesforce-järjestelmästä ja hän vahvistaa osaamistamme sen monipuolisessa käytössä. On hienoa saada Satu Salo tekemään ja kehittämään jäsenpalveluamme entistäkin palvelevammaksi ja uudenaikaisilla toimintatavoilla toteuttavaksi”, Marttaliiton kansalaistoiminnan ja viestinnän johtaja Reija Salovaara iloitsee.

Lisätietoja
Kansalaistoiminnan ja viestinnän johtaja Reija Salovaara, reija.salovaara@martat.fi, 040 508 8249