|

|

Syksyn kässäkahvilat

Kässäkahvilat syksyllä 2017

Uudenmaan Marttojen kässämartat kokoontuvat noin kerran kuukaudessa kässäkahvilan merkeissä. Kässäkahvilat ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. Lämpimästi tervetuloa kaikki uudet ja vanhat kädentaitajat!

4.10. kässäkahvilassa vieraana vaatetuunauksen opettaja, stylisti Aija Rouhiainen, joka kertoo vaatteiden uudistamisesta ja muodistamisesta ja omasta pukeutumistyylistään

2.11. kässäkahvilassa toiveuusintana farkkujen totaalikierrätys, Annakaisa Kilpinen (Tuunaajamutsi)

la 25.11. klo 10-14 lauantaikässäkahvila, jossa jouluaskartelua aikuisille ja lapsille

4.12. kässäkahvilassa tutustumme tilkkutöihin. Kolme tilkkutyötaituria kertoo tilkkutöistään ja omasta tavastaan tehdä tilkkutöitä.

Aloitamme klo 17.30 kahvi- ja teetarjoilulla, ja ohjelma alkaa viimeistään klo 18. Kässäkahvila pidetään Marttaliiton tiloissa osoitteessa Malminrinne 1 B, 7. kerros (alaovella on summeri). Osallistumismaksu 2 euroa kattaa tarjoilun sekä ohjelman.

Tarkemmat tiedot tarvikkeista, illan sisällöstä ja mahdollisesta ilmoittautumisesta toimitetaan sähköpostilistan kautta ja samat tiedot laitetaan myös Uudenmaan Kässämartat -FB-ryhmään. Jos haluat mukaan sähköpostilistalle, laita viestiä osoitteeseen kassamartta@gmail.com.