|

|

Syödään yhdessä suomalaista! Valmista huippukokkien resepteillä seitsemän juhlavuoden suupalaa

Syödään yhdessä suomalaista -kampanja käynnistyy tänään maanantaina 13.11. ja huipentuu satavuotisen Suomen itsenäisyyspäivään. Kampanjan keskiössä on seitsemän juhlavuoden kunniaksi valmistettua herkullista suupalaa, jotka voit itse valmistaa seuraamalla kolmen huippukokin reseptejä. Suupalojen reseptejä jaetaan kampanjan aikana myös Marttaliiton sosiaalisen median kanavilla

Ruokaohjeet ovat huippukokkien Aki Wahlmanin, Ismo Sipeläisen ja Mattias Åhmanin käsialaa. Suupalat on valmistettu pääosin Hyvää Suomesta -merkityistä tuotteista.

Yhdessä syöminen lisää monin tavoin hyvinvointia, ja kaikki pitävät siitä!

Silti Suomessa syödään yhdessä vähemmän kuin missään muussa Europan maassa. Suomi 100-juhlavuonna tähän tehdään yhteisvoimin pysyvä muutos. Syödään yhdessä -teemavuotta vetää ELO-säätiö eli Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö. Mukana on Martat mukaan lukien yli 150 yritystä, yhteisöä ja järjestöä. Myös monet yksityiset ihmiset ovat lähteneet mukaan kokoamaan perhettään, tuttaviaan ja työtovereitaan yhteisten pöytien ääreen. #syödäänyhdessä.

Muista myös Marttojen reseptit Suomi100 -juhlaan

Suomi100-juhlavuoden kunniaksi Martat ovat valmistaneet valmiit menut, miettineet kattaukset ja koristelut. Niiden avulla jokainen voi itse muokata sopivan näköiset ja kokoiset juhlat. Löydät ohjeemme täältä.


Lisätietoja