|

|

Tervetuloa kädentaitotapahtumaan

Kädentaito 10.-12.11.2017.

Helsingin messukeskuksessa järjestettävä kädentaitotapahtuma on sinulle, joka arvostat suomalaista käsityötä, laatua tai tykkäät tehdä itse.

Uudenmaan Martat toimivat tänäkin syksynä Kädentaito-tapahtuman yhteistyökumppanina. Martat järjestävät Kässäkahvilassa ihastuttavia työpajoja jokaisena messupäivänä. Tule kuulemaan uusimmat  vinkit omaan tekemiseen yksin tai yhdessä ystävien kanssa. Samalla kuulet lisää myös Marttojen toiminnasta.

Keppihevosia ja kirjoneuleita

Kässäkahvilan teema kirjoneuleet on suunnattu aikuiskävijöille. Vapaaehtoiset opastavat kirjoneuleiden tekemistä eri tekniikoilla. Esillä on erilaisia kirjoneuleita ja kirjontamalleja.

Toisena teemana tänä syksynä on ihastuttavat keppihevoset. Tule katsomaan miten keppihevosia valmistetaan tai tule tuunaamaan omasi! Martat järjestävät myös kepparinäyttelyn, johon voi tuoda omia keppareitaan. Palkintoja luvassa.

Kiinnostunut Martoista?

Tule rohkeasti tapaamaan marttoja ja kysymään toiminnasta. Sunnuntaina vapaaehtoiset kässämartat esittäytyvät ja kertovat itsestään ja toiminnastaan.

Katso kässäkahvilan koko ohjelma kädentaitotapahtuman verkkosivuilta: http://kadentaito.messukeskus.com/messuilla/kassakahvila/

TERVETULOA!


Kädentaito on osa ELMA – Elämää, eläimiä ja ostoksia tapahtumakokonaisuutta, johon kuuluvat viisi huipputapahtumaa: ELMA, Metsä, Kädentaito, OutletExpo ja Lemmikki (la-su)

Avoinna: pe 10.11. klo 9-18, la 11.11. klo 10-18, su 12.11. klo 10-17

Kaikki tapahtumat yhdellä lipulla!