|

|

Tule mukaan marttailemaan – aina on oikea aika liittyä Marttoihin!

Martoista on moneksi – tule mukaan tekemään ja oppimaan! Oletko aina halunnut tehdä uusia ja perinteisiä asioita yhdessä oppien? Haluaisitko tukea heitä, joiden arki ei aina suju suunnitelmien mukaisesti? Asuuko sinussa martta, joka haluaa vaikuttaa, tehdä, toimia ja kokea yhdessä asioita, jotka jättävät yhteisöön jäljen?

Martat on kansalais- ja kotitalousneuvontajärjestö, jossa voit vaikuttaa, oppia uusia taitoja ja tietoja sekä kuulua yhteisöön, jossa opitut taidot jaetaan eteenpäin. Martat edistävät hyvää arkea ja tukevat heikoimmassa asemassa olevia sekä heitä, jotka haluavat omaksua sekä uusia että perinteisiä taitoja. Uskomme, että elämä on parasta itse tehtynä.

Oletko aina halunnut tehdä uusia ja perinteisiä asioita yhdessä oppien? Haluaisitko tukea heitä, joiden arki ei aina suju suunnitelmien mukaisesti? Asuuko sinussa martta, joka haluaa vaikuttaa, tehdä, toimia ja kokea yhdessä asioita, jotka jättävät yhteisöön jäljen?

 Liity tänään marttoihin! Tee se nyt – Saat paljon elämääsi. Tästä jäsenlomakkeelle!

Tutustu marttoihin, videoillamme – tapaa erilaisia ihmisiä, kuule monia tarinoita ja näe jokaiselle sopivaa, omannäköistä marttailua. 

Tästä innostavaan videokimaraamme!