Tunnustuksia työstä suomalaisen ruokakulttuurin hyväksi
Alfred Kordelinin säätiön Jaakko Kolmosen rahasto jakoi tunnustuksia työstä suomalaisen ruokakulttuurin hyväksi.
Kotitalous- ja yritysneuvoja Seija Varila ja ruokakulttuuriasiamies Anni-Mari Syväniemi ovat saaneet Jaakko Kolmosen rahaston tunnustuspalkinnot suomalaisen ruokakulttuurin vaalimisesta. 3000 euron suuruiset palkinnot jaettiin Helsingin yliopiston Tiedekulmassa 13.3. FIN-IFHE:n ja Kotitalousopettajien liitto ry:n järjestämässä Tehdään yhdessä – kotitaloudet, arki ja jaksaminen -seminaarissa.
Opetusneuvos, keittiömestari Jaakko Kolmosen nimikkorahaston palkinnonsaajat on valinnut lautakunta, johon kuuluvat Marttaliitto ry:n, Kotitalousopettajien liitto – Hushållslärarnas förbund ry:n, Maa- ja kotitalousnaisten Keskus ry:n ja Suomen Keittiömestarit ry:n edustajat yhdessä rahaston puheenjohtaja Jaakko Kolmosen ja Alfred Kordelinin säätiön edustajan, asiamies Hannu Heikkilän kanssa.