|

|

Työavain-hanke etsii Työelämäneuvojaa / hankesihteeriä

Kiinnostaako monipuolinen työ ihmisten ohjaamisen parissa, jossa mahdollisuus kehittää työtäsi ja ideoida uusia suuntia yhdessä työnhakijoiden kanssa? Marttojen Työavain hakee uutta työelämäneuvojaa vuodelle 2018. Jos sinulla on sopiva koulutus ja kokemusta pitkäaikaistyöttömien ohjaamisesta, niin tee hakemus: marketta.markkanen@martat.fi 30.11. mennessä.


Työelämäneuvoja, Marttojen Työavain –hanke, Lounais-Suomen Martat ry, Turku

Lounais-Suomen Martat ry:n työllistämishanke Marttojen Työavain hakee työelämäneuvojaa/ hankesihteeriä vuodelle 2018. Työpisteenä sekä Salo että Turku ( n. puolet työajasta Salossa, puolet Turussa)). Hankkeen rahoitus varmistuu vuosittain, työ toteutuu jos saamme myönteisen rahoituspäätöksen. Tehtävät edellyttävät soveltuvaa korkeakoulututkintoa, esimerkiksi sosiaali- tai kasvatusalan tutkintoa ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Työaika on 38 tuntia viikossa ja palkkaus määräytyy rahoituspäätöksemme mukaisesti, 2300 €/kk. Koeaika on 4 kk.

Lounais-Suomen Martat ry:llä on 19 vuoden kokemus pitkäaikaistyöttömien työllistämishankkeista. Työllistämistoimintaa on tällä hetkellä Turussa ja Salossa. Hankkeessa mukana olevat asiakkaat/valmennettavat työskentelevät pääosin Lounais-Suomen Marttojen omissa palkkatuki- tai työkokeilupaikoissa. Osa asiakkaista voi olla edelleensijoitettuna muiden työnantajien tehtäviin.

Arvostamme työkokemusta erityisesti työllistämisen, työhönvalmennuksen, ammatillisen kuntoutuksen ja rekrytoinnin aloilta. Tehtävän hoito edellyttää kykyä toimia yhteistyössä erilaisten ihmisten kanssa, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä itseohjautuvaa työotetta. Odotamme myös hyviä tiimityötaitoja, sillä työskentelyotteemme on hyvin yhteisöllistä. Eduksi on yritystoiminnan, erityisesti hoiva- ja hoitoalojen sekä koulutusmahdollisuuksien tuntemus. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä positiivisessa ja ihmisläheisessä hanketyössä ja tehtävissä, joissa on mahdollisuus vaikuttaa oman työnsä kehittämiseen. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.

Työelämäneuvojan tehtäviä ovat:

· tarjota henkilökohtaista tukea ja ohjausta hankkeen asiakkaille tarpeen mukaisesti joko työllistymiseksi tai ammatilliseen koulutukseen hakeutumiseksi

· hankesihteerin työt; hankkeen palkkatukitilitykset, seuranta-, tilastointi ja raportointitehtäviä

· toimia yhteistyössä muun henkilöstön ja yhteistyötahojen kanssa asiakkaiden jatkopolkujen toteutumiseksi

· suunnitella ja järjestää hankesuunnitelman mukaista koulutusta

· työllistämistoiminnan muu organisointi ja työpaikkaohjaaminen

· yritysyhteistyö

Lähetä hakemuksesi ja cv:si sähköpostilla marketta.markkanen@martat.fi

Lisätietoja 17.11. klo 9-15, 20.11. klo 9-13, 15-17, 24.11. klo 9-13 projektipäällikkö Marketta Markkanen

p. 050 3240052

Hakuaika on 30.11.2017 saakka ja valitut kutsutaan haastatteluun joulukuun alkupuolella.

Voit myös lukea työpaikkailmoituksen TE-toimiston sivuilta.