|

|

Vapaaehtoisen pelastuspalvelun tapahtumia ja koulutuksia, Pohjois-Karjala

Vapaaehtoisen pelastuspalvelun (VAPEPA ) tapahtumia ja koulutuksia Pohjois-Karjalan alueella

Vapepan tapahtumista ja koulutuksista ilmoitetaan osoitteessa https://vapepa.fi/ heti etusivulla avautuvassa tapahtumakalenterissa. Hakemalla esim. maakunnittain löytyy osumia sen mukaan kuin tapahtumia on ilmoitettu pidettäväksi.

Lisäksi pyrimme linkittämään ko. mainokset myös Vapepa Pohjois-Karjalan facebook-ryhmässä https://www.facebook.com/groups/vapepapohjoiskarjala. Facebook-ryhmään myös kaikki järjestötoimijat kaikilta tasoilta ovat tervetulleita liittymään, seuraamaan ja osallistumaan keskusteluun. Sivujen on tarkoitus olla avoin keskustelufoorumi Vapepan parissa toimiville ja nettisivut on puolestaan suunnattu enemmänkin suurelle yleisölle. Huomattavaa on, että kummallakaan sivulla ei keskustella vaitiolovelvollisuuden piiriin kuuluvista asioista (esim. hälytystehtävien yksityiskohdat tai viranomaisen toiminta).

Tässä muutamia nostoja Pohjois-Karjalan osalta

Taajamaetsintäkoulutus Lieksassa 18.2.

https://vapepa.fi/tapahtuma/taajamaetsintakoulutus-lieksassa/

Taajamaetsintäkoulutus 8.4. Pyhäselässä

https://vapepa.fi/tapahtuma/taajamaetsintakoulutus-pyhaselassa/

Taajamaetsintäkoulutus 13.5. Enossa

https://vapepa.fi/tapahtuma/taajamaetsintakoulutus-enossa/

Lisäksi työn alla on Vapepan yhteistoimintapäivä lauantaille 20.5. Joensuuhun. Tarkemmat tiedot (aika, paikka ja kohderyhmä) tarkentuu kevättalven aikana, mutta tulemme kutsumaan mukaan ainakin kaikkien järjestöjen edustajat (useampia), mahdollisesti myös ainakin hälytysryhmien yhteyshenkilöt. Ajatuksena on, että kukin toimintamuoto ja/tai hälytysryhmä esittelee oman toimintansa, osaamisensa ja keitä ovat, jotta väki on tuttua ja yhteistoiminta on helpompaa sekä syntyy yhteinen ymmärrys, mitä kaikkea muutakin oman näkökentän ulkopuolella isossa auttamistilanteessa saattaa tapahtua Vapepa-toimijoiden toimesta.