|

|

Vastaa Kuluttajaparlamentin kyselyyn ja vaikuta!

Kysely on avoinna 31.5. asti. Osallistumalla voit voittaa elämyslahjakortin! Halutessasi voit osallistua kyselyn ohessa olevaan arvontaan, jonka palkintona on 100 euron arvoinen elämyslahjakortti. Kyselyn tulokset käsitellään anonyymisti eikä arvontaa varten annettuja nimi- ja osoitetietoja voida yhdistää vastauksiin.

Kysely: Vaarantuuko toimeentulosi?

Monet ovat huolestuneita hallituksen leikkauksien kohdistumisesta vähävaraisiin ja heikompiosaisiin. Tällä kyselyllä kartoitetaan, mitä jo toteutuneet ja tulevat säästötoimet vaikuttavat ihmisten elämään ja onko tilanne johtamassa siihen, että yhä useampi kuluttaja joutuu tinkimään perustarpeistaan. Koetko, että säästötoimenpiteet vetävät oman taloutesi entistä tiukemmalle vai ovatko vaikutukset vähäiset?

Vastaa kyselyyn, sillä vastauksesi on meille arvokas! Kysely on avoinna 31.5. asti!

Osallistumalla kyselyyn voit voittaa elämyslahjakortin!
Halutessasi voit osallistua kyselyn ohessa olevaan arvontaan, jonka palkintona on 100 euron arvoinen elämyslahjakortti. Kyselyn tulokset käsitellään anonyymisti eikä arvontaa varten annettuja nimi- ja osoitetietoja voida yhdistää vastauksiin.

Pääset vastaamaan kyselyyn tästä.

Kyselyn toteuttaa Kuluttajaliiton koordinoima järjestöjen vaikuttamisfoorumi Kuluttajaparlamentti. Lisätietoa Kuluttajaparlamentista Kuluttajaliiton sivuilta.


Kysely lasten ja nuorten kriisiavun saatavuudesta

Onko sinua tai lastasi kohdannut jokin kriisi? Olisiko tällöin tarvittu kriisistä selviytymisen tueksi kriisiapua? Perheen kriisitilanne voi johtua esimerkiksi avioerosta, perheenjäsenen kuolemasta, vakavasta sairastumisesta tai onnettomuudesta. Tällaiset kriisit vaikuttavat voimakkaasti perheen elämään ja ulkopuolinen tuki voi olla tarpeen. Kriisiapu tarkoittaa välitöntä henkistä tukea, joka keskittyy ihmisen auttamiseen kriisin alkuvaiheessa. Tällä kyselyllä kartoitetaan lasten ja nuorten kriisiavun saatavuutta.

Voit vastata kyselyyn, jos sinä tai lapsesi olette kohdanneet kriisin alle 25-vuotiaana. Voit vastata joko omien kokemusten pohjalta tai perheesi lapsen puolesta. Mikäli koettuja kriisejä on useampi, niin täytä tällöin jokaista tapausta kohden oma kyselylomake.

Vastaa kyselyyn, sillä vastauksesi on meille arvokas! Kysely on avoinna 31.5. asti!

Osallistumalla kyselyyn voit voittaa elämyslahjakortin! Halutessasi voit osallistua kyselyn ohessa olevaan arvontaan, jonka palkintona on 100 euron arvoinen elämyslahjakortti. Kyselyn tulokset käsitellään anonyymisti eikä arvontaa varten annettuja nimi- ja osoitetietoja voida yhdistää vastauksiin.

Pääset vastaamaan kyselyyn tästä.

Kyselyn toteuttaa Kuluttajaliiton koordinoima järjestöjen vaikuttamisfoorumi Kuluttajaparlamentti. Lisätietoa Kuluttajaparlamentista Kuluttajaliiton sivuilta.