| |

Appelsiiniyllätys

 

Pesty appelsiini halkaistaan. Appelsiinin puolikkaista veitsitään ja lusikoidaan pois kaikki hedelmäliha. Siinäpä nyt kaksi tyhjää kuorikippoa täytettäväksi.

Hedelmäliha pilkotaan veitsellä pieneksi ja se sekoitetaan purkilliseen Valion appelsiinikermarahkaa. Täytteet kuppiin ja eikun koristelemaan…

 

 

Näiden päälle murustelin joululta jäänyttä piparkakkua sekä hasselpähkinärouhetta. Appelsiinisiivu ja sitruunamelissan lehdykkä kruunasivat kokonaisuuden.

 

 

Herkkuhetkiä!

Olen Piia Petäjäjärvi, Saariston Martta. Kodista, ruoasta ja aidosta maalaiselämästä kertovassa blogissani vien teidät Kemiönsaarelle vanhan kyläkoulun pihapiiriin.

Jätä kommentti

*

Jaa sivu