| |

Katkarapuherkku

 

Oi, tässäpä vasten kesäherkkujen kuningatar!

 

400-500 g kuorittuja pakastekatkarapuja

2 prk creme fraichea

2 rkl Dijon-sinappia

pieni punasipuli

2 kovaksi keitettyä kananmunaa

sipulinvartta

tilliä

puolikkaan sitruunan mehu

suolaa

mustapippuria

Sulata ja valuta katkaravut lävikössä. Sekoita kastike.. creme fraiche, sinappi ja sitruunamehu. Lisää myllystä rouskaukset mustapippuria ja suolaa sekä silputtua tilliä ja pätkittyä sipulin vartta. Pilko pikku punasipuli sekä keitetyt munat ja nakkaa ne sekaan kastikkeeseen. Lisää lopuksi katkaravut. Sekoita ja makustele kastikkeen maut kohdalleen. Anna vetäytyä jääkaapissa puolisen tuntia. Tarjoa paahdetun leivän tai uusien perunoiden kera. Kylkeen vielä tilliä, ropsaus rosepippuria ja sitruunalohko.

 

 

 

Olen Piia Petäjäjärvi, Saariston Martta. Kodista, ruoasta ja aidosta maalaiselämästä kertovassa blogissani vien teidät Kemiönsaarelle vanhan kyläkoulun pihapiiriin.

Jätä kommentti

*