|

Uunicheddarpotut

  Pese perunat ja tee niihin tiheään mahdollisimman syviä viiltoja. Voitele uunivuoka oliiviöljyllä tai voilla. Asettele perunat vuokaan ja lorauta … Jatka

Lue lisää
|

Paahdetut perunankuoret

  Helppoa, herkullista, edullista ja vieläpä terveellistä – paahdetut perunankuoret! Kuorin keittoon perunoita ja enpäs tällä kertaa laittanutkaan kuoria kompostoriin … Jatka

Lue lisää
|

Appelsiinikylmäsavulohipasta

1 sipuli 2 valkosipulin kynttä noin 150 g kylmäsavulohta 2 appelsiinia/ veriappelsiinia kevätsipulia suolaa ja mustapippuria oliiviöljyä pastaa Ensialkuun pese … Jatka

Lue lisää
|

Herkkuhyrrät

  Helposti hyvää ja vaikka ruokien jämiä hyödyntäen… Valmiista torttutaikinasta paistetaan torttusia, hyrriä ilman täytteitä. Paiston jälkeen kannattaa kohonnut torttu … Jatka

Lue lisää
|

Kesä ja kurpitsa

    No nyt sitä saa, kesäkurpitsaa! Satokausi on parhaimmillaan ja satoa on paljon. Reseptejäkin kaivataan, joten olkaas hyvä ja … Jatka

Lue lisää
|

Virtaa villiyrteistä

  Ylös ja ulos! Nyt on mitä parhain aika pistää villiyrtit pihalta purkkiin. Aloitappa vaikka tällaisilla herkuilla!   Kerää neljä desiä voikukannuppuja. … Jatka

Lue lisää
|

Frans, mamman kultapoika!

  Toin Fransin viime tostaina meille sisään parantelemaan kannuksiensa raapimia ja kanojen ”ylihoitamia” jalkahaavojaan. Kylvetin ja paijailin sen. Hyvät jyvät … Jatka

Lue lisää
|

Kotoisan juhlan aika

  Juhlaa tulollaan?   Meilläpä oli ja meni, kun isäntä täytti viime viikolla pyöreitä. Päätimme juhlistaa sankarin päivää kotioloissa ystävien … Jatka

Lue lisää
|

Appelsiiniyllätys

  Pesty appelsiini halkaistaan. Appelsiinin puolikkaista veitsitään ja lusikoidaan pois kaikki hedelmäliha. Siinäpä nyt kaksi tyhjää kuorikippoa täytettäväksi. Hedelmäliha pilkotaan … Jatka

Lue lisää