|

Tervetuloa käsityöblogiin!

Tervetuloa ”kässäblogiin” Kirsin marttanurkkaan!

Olen marttailuun hurahtanut ja intohimoinen käsitöiden harrastaja. Asun Hollolassa ja kuulun Paimelan Marttoihin. Järjestämme monenlaisia tapahtumia mahtavalla marttaporukalla.

Innostun kokeilemaan kaikenlaisia käsityötekniikoita ja tuunaamaan vanhasta uutta. Haluan jakaa ideoita ja oppia muillekin, joten päivitän blogiin kässäohjeita rennolla marttameiningillä.

Käsityö on mukavaa

Käsitöiden tekeminen on kivaa ja vielä paljon hauskempaa saman henkisten seurassa. Siksi perustinkin Lahteen Itä-Hämeen Kässämartat, jossa tapaamme vähintään kerran kuukaudessa käsitöiden/askartelujen sekä kahvittelun parissa. Järjestämme kässätyöpajoja messuilla ja tapahtumissa. Blogissa tietoa itahameenkassamartat.blogspot.fi

Marttojen kässäpassista kaikki alkoi

Kässämarttailuni alkoi Marttaliiton kässäpassin suorittamisella ja suunnitelemastani Martan essu -nimikyltistä, joka voitti kässäryhmien vetäjien nimikylttikilpailun Tampereen Kädentaitomessuilla vuona 2014. Essujani onkin vilahdellut monissa ei marttatapahtumissa; kahvituksissa, messuilla ym. ympäri Suomen. Se ilahduttaa kovasti.

Tästä se alkaa – käsityön iloa ja onnistumisen elämyksiä!


PS. Paimelan Marttojen tapahtumiin voi tutustua täällä.