Etelä-Hämeen Martat

Birger Jaarlin katu 21, 13100 Hämeenlinna | kartta
puh. 044 072 3071
etela-hame@martat.fi

Digitaitojen maksuton kurssi martoille!

Me Etelä-Hämeen Martoilla halumme auttaa sinua ottamaan digitaidot haltuun. Tule mukaan - juuri nyt siihen on mainio tilaisuus, ja vieläpä maksuton sellainen. Koulutuspäivien aikana kokkaamme lounaan ja opiskelemme digiasioita.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Tule mukaan kursseille ja tapahtumiin!

Monenlaista toimintaa - juuri sinulle!

Toimintamme jatkuu koronarajoitukset huomioiden. Osallistu ruokakurssille yksin tai yhdessä muiden kanssa, hae apua kotipihan suunnitteluun tai käy kurkkaamassa, mitä oman alueesi martat puuhaavat. Haluamme tarjota jokaiselle sopivaa marttailua, koska uskomme, että hyvästä arjesta syntyy parempi maailma!

Kaikki hyöty irti kasviksista!

Etelä-Hämeen Martat on ollut mukana Kaupunkiviljelystä järkiruokaa -hankkeessa. Olemme kertoneet kasvisten monipuolisesta käytöstä ja hyödyntämisestä. Kokeile reseptejämme ja katso vinkit videoilta.

Katso reseptit!

Löydä oma tapasi olla martta!

Martoissa toimitaan sen puolesta, että kaikilla ihmisillä, kaikenlaisissa kodeissa, olisi hyvä olla. Marttojen toimintaan pääset mukaan liittymällä jäseneksi johonkin marttayhdistykseen.

Löydä alueemme marttayhdistykset! Tutustu, kuinka liityt marttoihin!

Kohdennettu neuvonta ja hankkeet

Marttojen neuvontatyö on monipuolista. Toteutamme myös hanke- ja muilla erillisrahoituksilla kohdennettua neuvontaa monenlaisille ryhmille lukuisien yhteistyötahojen kanssa.

Tutustu