Porukka kasaan ja kokkaamaan!

Hei sinä, joka haluat kivaa toimintaa yrityksen tyhy-päiviin tai jotain maukasta ja innostavaa työtiimille. Tiesitkö, että me Hämeen Martoissa, niin Lahden kuin Hämeenlinnan alueilla, toteutamme vuoden aikana kymmeniä innostavia kokkauskursseja yrityksille ja yhteisöille sekä monenlaisiin yhteisiin kokoontumisiin. Ruokakursseillamme opitaan uutta ja viihdytään aitojen makujen parissa. Odotamme sinua ja kavereitasi – varaa ruokakurssi heti!

Suomalaisia ja kansainvälisiä makuja

Lähde herkulliselle ruokamatkalle kanssamme. Ruokakursseja pidetään arkisin ja lauantaisin. Kurssin pituus on noin kolme tuntia.

Jos et löydä sopivaa ruokakurssitarjonnastamme, laita meille viestiä. Sivun lopusta löydät yhteydenottolomakkeemme.

Karjalanpiirakkakurssi

Pulikalla kakkarat piirakan pohjaksi, täytteeksi puuroa ja sitten rypytys. Riisi-, ohra- ja perunapiirakoita – apuna myös pastakone!

Kokkisota

Kokkisota on leikkimielinen kokkauskurssi, jossa ryhmät kilpailevat keskenään. Taitoa, kekseliäisyyttä sekä luovuutta – kuka voittaa?

Makumatka Georgiaan

Runsaasti mausteita, muttei tulisuutta, syviä ja runsaita makuja, kasviksia, pataruokia, hatsapureja, khinkaleja. Tuliko vesi kielelle?

Espanjalainen brunssi

Espanjalainen brunssi on täynnä maukkaita herkkuja ja kiireetöntä tunnelmaa. Maistetaanko vaikkapa tapanadebruschettoja?

Herkkubrunssi Suomesta

Valmistamme rennossa tunnelmassa suussa sulavia herkkuja kotimaisista raaka-aineista. Brunssilla Suomen luonnon maut kohtaavat!

Kasvisten väriloistoa lautasella

Kokataan yhdessä väriloistoa pöytään! Sesongin mukaisten tuoreiden ja maukkaiden kasvisten käyttäminen on järkevää.

Ihana kokemus, opin paljon ja aion ehdottomasti kokeilla reseptejä kotona.

Vastasi odotuksia ja oli hyvin toteutettu.

Ihana ohjaaja ja monipuolisia ruokia. Voin suositella.

Kurssien hinnat

Hinnat sisältävät tarvikkeet.

Maanantai, keskiviikko, torstai
Karjalanpiirakkakurssi: 570 euroa
Muut ruokakurssit: 640 euroa

Perjantai ja lauantai
Karjalanpiirakkakurssi: 670 euroa
Muut ruokakurssit: 740 euroa 

  • Täytäthän yhteydenottolomakkeemme!

    Kerro meille, onko ryhmänne kiinnostunut ruokakurssista Hämeenlinnassa vai Lahdessa sekä mikä teemoistamme innostaa. Jätä yhteystietosi – palaamme pian!
  • HUOM! Hämeenlinnan keittiöön mahtuu 16 osallistujaa ja Lahden keittiöön 12 osallistujaa. Kysy myös suuremmista ryhmämahdollisuuksista.