Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Miksi pakkausmerkinnät – ketjukoulutustilaisuus martoille Lahdessa TOTEUTETAAN TEAMSissa

Koulutukseen ilmoittautuneet ovat saaneet osallistumislinkin sähköpostiinsa!

Elintarvikepakkauksissa on paljon erilaisia pakollisia ja vapaaehtoisia merkintöjä. Tiedätkö, mitä kaikki merkinnät tarkoittavat ja mitä niiden takana on? Koulutuksessa käydään läpi pakkausmerkinnät ja tutustutaan niiden merkityksiin. Koulutuksessa saatujen neuvojen pohjalta martat voivat pitää erilaisia tapahtumia tai marttailtoja. Kouluttajaksi olemme saaneet Marttaliiton hankekoordinaattori Hanna Viidan.

Nykyisessä tilanteessa emme voi kokoontua Marttalaan, mutta toivottavasti liityt seuraamme virtuaalisesti. Järjestämme koulutuksen TEAMSin kautta.

TEAMSin kautta koulutukseen osallistuminen vaatii tietokoneen tai älylaitteen, nettiliittymän ja sähköpostin. Sähköpostitse saat TEAMS linkin ja pääset linkillä osallistumaan koulutukseen kotoasi.

Järjestämme maanantaina  27.4. kello 15-16 mahdollisuuden halukkaille testata TEAMSin toimivuutta. Tuolloin kutsumme kaikki koulutukseen ilmoittautuneet sähköpostitse lähettämämme linkin kautta testaamaan yhteyttä, jotta  koulutusajankohtana  ei menisi aikaa testailuun. Kutsun mukana lähetämme ohjeet TEAMS-koulutukseen liittymisestä.

Nyt meillä on hyvä tilaisuus harjoitelle virtuaalisia koulutuksen muotoja, kun tapaaminen ei ole mahdollista. Harjoitellaan yhdessä, toivottavasti tulet mukaan!

Linkit sekä testitapaamiseen että varsinaiseen koulutukseen lähetetään ilmoittautuneiden sähköposteihin viikon 17 aikana.

Aloitusaika
29.04. klo 17:00
Lopetusaika
29.04. klo 19:00
Paikka
Marttala, Laaksokatu1 15140 Lahti
Tapahtuman tyyppi
Jaa sivu