Martat vinkkaa: Parsaa ja perunaa, Imatran pääkirjasto PERUTTU

Parsa aloittaa kevään ja uusi peruna tuo kesän Pitääkö parsa kuoria? Miten uudet perunat keitetään? Neuvontapisteessä annetaan vinkkejä parsan käsittelyyn sekä opastetaan eri perunatyyppien käyttöä ruoanvalmistuksessa. Tilaisuus on maksuton eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa!

Martat vinkkaa: Parsaa ja perunaa, Me-talo Lpr PERUTTU

Parsa aloittaa kevään ja uusi peruna tuo kesän Pitääkö parsa kuoria? Miten uudet perunat keitetään? Neuvontapisteessä annetaan vinkkejä parsan käsittelyyn sekä opastetaan eri perunatyyppien käyttöä ruoanvalmistuksessa. Tilaisuus on maksuton eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa!  

Martat vinkkaa: Parsaa ja perunaa, Lappeenrannan pääkirjasto PERUTTU

Parsa aloittaa kevään ja uusi peruna tuo kesän Pitääkö parsa kuoria? Miten uudet perunat keitetään? Neuvontapisteessä annetaan vinkkejä parsan käsittelyyn sekä opastetaan eri perunatyyppien käyttöä ruoanvalmistuksessa. Tilaisuus on maksuton eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa!

Martat vinkkaa: Ilmastoruokaa, Imatran pääkirjasto

Ruokavalinnoilla voidaan vaikuttaa ruoantuotannon ilmastovaikutuksiin! Neuvontapisteessä annetaan vinkkejä ilmastoystävällisestä, kasvispainotteisesta ruokavaliosta ja ruoka-aineista. Tilaisuus on maksuton eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa!

Martat vinkkaa: Ilmastoruokaa, Me-talo Lpr

Ruokavalinnoilla voidaan vaikuttaa ruoantuotannon ilmastovaikutuksiin! Neuvontapisteessä annetaan vinkkejä ilmastoystävällisestä, kasvispainotteisesta ruokavaliosta ja ruoka-aineista. Tilaisuus on maksuton eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa!

Martat vinkkaa: Ilmastoruokaa, Lappeenrannan pääkirjasto

Ruokavalinnoilla voidaan vaikuttaa ruoantuotannon ilmastovaikutuksiin! Neuvontapisteessä annetaan vinkkejä ilmastoystävällisestä, kasvispainotteisesta ruokavaliosta ja ruoka-aineista. Tilaisuus on maksuton eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa!

Martat vinkkaa: Kevättä kohti – idut ja versot, Imatran pääkirjasto

Siementen idättäminen ja versojen kasvatus on helppoa ja nopeaa! Idut ja versot ovat maukkaita ja sisältävät runsaasti hyviä ravintoaineita. Niitä voi käyttää sekä raakoina että kypsennettynä monipuolisesti ruoissa, salaateissa, smoothieissa, tahnoissa ja koristeena Neuvontapisteessä saat tietoa itujen ja versojen kasvattamisesta sekä niiden käytöstä ruoanvalmistuksessa. Tilaisuus on maksuton eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa!

Martat vinkkaa: Kohti kevättä – idut ja versot, Me-talo Lpr

Siementen idättäminen ja versojen kasvatus on helppoa ja nopeaa! Idut ja versot ovat maukkaita ja sisältävät runsaasti hyviä ravintoaineita. Niitä voi käyttää sekä raakoina että kypsennettynä monipuolisesti ruoissa, salaateissa, smoothieissa, tahnoissa ja koristeena Neuvontapisteessä saat tietoa itujen ja versojen kasvattamisesta sekä niiden käytöstä ruoanvalmistuksessa. Tilaisuus on maksuton eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa!

Martat vinkkaa: Kohti kevättä – idut ja versot, Lappeenranan pääkirjasto

Siementen idättäminen ja versojen kasvatus on helppoa ja nopeaa! Idut ja versot ovat maukkaita ja sisältävät runsaasti hyviä ravintoaineita. Niitä voi käyttää sekä raakoina että kypsennettynä monipuolisesti ruoissa, salaateissa, smoothieissa, tahnoissa ja koristeena Neuvontapisteessä saat tietoa itujen ja versojen kasvattamisesta sekä niiden käytöstä ruoanvalmistuksessa. Tilaisuus on maksuton eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa!  

Ilmastoruokaa -ketjukoulutus, Teams

Ruokavalinnoilla voidaan vaikuttaa ruoantuotannon ilmastovaikutuksiin! Kurssi järjestetään Teams-etäkoulutuksena. Kurssilla annetaan vinkkejä ilmastoystävällisestä, kasvispainotteisesta ruokavaliosta ja ruoka-aineista. Koulutus antaa ideat ja valmiudet toteuttaa oma marttakurssi tai -tapahtuma, tai muuta mukavaa toimintaa yhdistyksessä. Koulutus järjestetään Teamsissa. Mukaan mahtuu 20 osallistujaa. Kurssi pidetään yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Lisätietoja Lisätietoja: paivi.jukkara@martat.fi Kurssille ilmoittautuminen Jos haluat mukaan luennolle, ilmoittaudu 3.11.2020