Kasvisruokakurssi iduilla ja versoilla höystäen, Imatra

Idättäminen ja versojen kasvatus on helppoa! Idättämisessä jyviin, siemeniin, papuihin tai linsseihin kasvatetaan pienet idut. Idättäminen onnistuu kaikkina vuodenaikoina, sillä idättämiseen ei tarvita auringonvaloa tai omaa puutarhaa. Idut ja versot sisältävät runsaasti hyviä ravintoaineita. Ituja voi käyttää raakoina salaateissa, smoothieissa, tahnoissa, koristeena tai kypsennettyinä vaikkapa wokkiruoissa. Kurssilla saat kattavan tietopaketin itujen ja versojen kasvattamisesta sekä niiden

Kasvisruokakurssi iduilla ja versoilla höystettynä, Lappeenranta

Idättäminen ja versojen kasvatus on helppoa! Idättämisessä jyviin, siemeniin, papuihin tai linsseihin kasvatetaan pienet idut. Idättäminen onnistuu kaikkina vuodenaikoina, sillä idättämiseen ei tarvita auringonvaloa tai omaa puutarhaa. Idut ja versot sisältävät runsaasti hyviä ravintoaineita. Ituja voi käyttää raakoina salaateissa, smoothieissa, tahnoissa, koristeena tai kypsennettyinä vaikkapa wokkiruoissa. Kurssilla saat kattavan tietopaketin itujen ja versojen kasvattamisesta sekä niiden

Ketjukoulutus Martoille, Imatra, Kananmunaa kaikin tavoin – ideoita keittiöön ja askarteluun

Kananmuna kuuluu Marttojen historiaan, on monipuolinen, edullinen, hyvin säilyvä ruoka-aine ja sitä voi käyttää myös puutarhanhoidossa, askartelussa ja kauneudenhoidossa. Hae ideoita monipuolisen kananmunan käytöstä, niin ruokaherkkujen valmistamiseen, kuin askarteluun. Tätä teemaa voi toteuttaa helposti myös Marttailuviikolla 37. Piirin ketjukoulutuksiin pääsee maksutta kaksi yhdistyksen valitsemaa Marttaa. Koulutus antaa ideat ja valmiudet toteuttaa oma marttakurssi tai -tapahtuma tai muuta mukavaa toimintaa yhdistyksessä. Illan aikana

Ketjukoulutus Martoille, Lappeenranta, Kananmunaa kaikin tavoin – ideoita keittiöön ja askarteluun

Kananmuna kuuluu Marttojen historiaan, on monipuolinen, edullinen, hyvin säilyvä ruoka-aine ja sitä voi käyttää myös puutarhanhoidossa, askartelussa ja kauneudenhoidossa. Hae ideoita monipuolisen kananmunan käytöstä, niin ruokaherkkujen valmistamiseen, kuin askarteluun. Tätä teemaa voi toteuttaa helposti myös Marttailuviikolla 37. Piirin ketjukoulutuksiin pääsee maksutta kaksi yhdistyksen valitsemaa Marttaa. Koulutus antaa ideat ja valmiudet toteuttaa oma marttakurssi tai -tapahtuma tai muuta mukavaa toimintaa yhdistyksessä. Illan aikana

Ketjukoulutus Martoille, Imatra, Kas kas kasviksia – Tehdään yhdessä nyyttikestit ja makukoulu

Saat vinkkejä tuttujen kasvisruokien muunteluun ja ideoita uusiin ruokiin sekä raaka-aineisiin. Entäpä miten toteutetaan yhdessä nyyttikestit nyytteineen? Makukoulu sopii kaiken ikäisille ja on yksi menetelmä, jolla uusia kasviksia, hedelmiä tai marjoja ei arvota ensisijaisesti niiden terveellisyyden tai epäterveellisyyden mukaan, vaan nämä ruoka-aineet ovat pedagoginen väline, joihin tutustutaan aistien kautta. Piirin ketjukoulutuksiin pääsee maksutta kaksi yhdistyksen valitsemaa Marttaa. Koulutus antaa ideat ja valmiudet toteuttaa oma marttakurssi tai -tapahtuma

Ketjukoulutus Martoille, Lappeenranta, Kas kas kasviksia – Tehdään yhdessä nyyttikestit ja makukoulu

Saat vinkkejä tuttujen kasvisruokien muunteluun ja ideoita uusiin ruokiin sekä raaka-aineisiin. Entäpä miten toteutetaan yhdessä nyyttikestit nyytteineen? Makukoulu sopii kaiken ikäisille ja on yksi menetelmä, jolla uusia kasviksia, hedelmiä tai marjoja ei arvota ensisijaisesti niiden terveellisyyden tai epäterveellisyyden mukaan, vaan nämä ruoka-aineet ovat pedagoginen väline, joihin tutustutaan aistien kautta. Piirin ketjukoulutuksiin pääsee maksutta kaksi yhdistyksen valitsemaa Marttaa. Koulutus antaa ideat ja valmiudet toteuttaa oma marttakurssi tai -tapahtuma

Sirkkoja lautasella! Kurssi hyönteisruoasta kiinnostuneille, Lappeenranta

Kiinnostaako hyönteisruoka? Hyönteisruoka on ruokakulttuurimme tuorein tulokas! Niiden maku on kuitenkin monelle vielä vieras ja ajatus esimerkiksi sirkkojen syömisestä saattaa hieman epäilyttää. Kurssilla onkin oiva mahdollisuus tutustua hyönteisten käyttömahdollisuuksiin ruoanvalmistuksessa ja päästä maistamaan sirkoista valmistettuja ruokia. Ilmoittaudu mukaan ja astu rohkeasti sisään sirkkojen herkulliseen makumaailmaan! HUOM! Äyriäisille, nilviäisille ja pölypunkeille allergiset henkilöt voivat saada allergisen reaktion

Arkiruoka on järkiruokaa – terveelliset ruokavalinnat ja ruokalistavinkit! Imatra pääkirjasto

Tervetuloa kaikille avoimeen ja maksuttomaan tapahtumaan, josta saat vinkkejä arkisiin ruokavalintoihin, joissa käytetään kotimaisia raaka-aineita ja paljon värikkäitä satokauden kasviksia ruokasuositusten mukaisesti. Neuvontapisteestä saat ideat oman viikottaisen ruokalistan koontiin, joka helpottaa päivittäistä ruoanvalmistusta, ostoslistan laatimista ja jättää turhat heräteostokset vähemmälle. Neuvontaa annetaan klo 16-18 välisenä aikana, joten voit käväistä hakemassa vinkkejä sinulle sopivana aikana. Ei

Arkiruoka on järkiruokaa – terveelliset ruokavalinnat ja ruokalistavinkit! Me-talo, Lpr

Tervetuloa kaikille avoimeen ja maksuttomaan tapahtumaan, josta saat vinkkejä arkisiin ruokavalintoihin, joissa käytetään kotimaisia raaka-aineita ja paljon värikkäitä satokauden kasviksia ruokasuositusten mukaisesti. Neuvontapisteestä saat ideat oman viikottaisen ruokalistan koontiin, joka helpottaa päivittäistä ruoanvalmistusta, ostoslistan laatimista ja jättää turhat heräteostokset vähemmälle. Neuvontaa annetaan klo 14-16 välisenä aikana, joten voit käväistä hakemassa vinkkejä sinulle sopivana aikana. Ei

Sirkkoja lautasella! Kurssi hyönteisruoasta kiinnostuneille, Imatra

Kiinnostaako hyönteisruoka? Hyönteisruoka on ruokakulttuurimme tuorein tulokas! Niiden maku on kuitenkin monelle vielä vieras ja ajatus esimerkiksi sirkkojen syömisestä saattaa hieman epäilyttää. Kurssilla onkin oiva mahdollisuus tutustua hyönteisten käyttömahdollisuuksiin ruoanvalmistuksessa ja päästä maistamaan sirkoista valmistettuja ruokia. Ilmoittaudu mukaan ja astu rohkeasti sisään sirkkojen herkulliseen makumaailmaan! HUOM! Äyriäisille, nilviäisille ja pölypunkeille allergiset henkilöt voivat saada allergisen reaktion