Peruttu, Annos Afrikkaa -ruoanvalmistuskurssi Marttojen opetuskeittiössä
Tule mukaan kanssamme maukkaalle makumatkalle kiehtovaan Afrikkaan!
Afrikkalainen keittiö on maailman vanhinta, joten tutustutaan yhdessä mausteisen kiehtovaan afrikkalaiseen ruokakulttuuriin, jonka paikallisuus eri puolilla Afrikkaa elää vahvasti ja vaihtelua on paljon.
Martat ovat tehneet jo 41 vuoden ajan kehitysyhteistyötä eri maissa ja tämän innoittamana syntyi mainio kurssiaineisto, josta kaikki ohjeet löytyvät ja saat sen lopuksi omaan kotiin.
Tule mukaan ja kokkaillaan yhdessä tämä makuhermoja kutkuttava ateriakokonaisuus. Lopuksi nautimme sen joko sormin tai aterimia käyttäen.
Valmistamme yhdessä:
-
Eswatitin täytetyt maissileivät
-
Ndole – Kamerunilainen katkarapukastike
-
Sambialaista Ifisashia, pinaatti-pähkinäkastiketta
-
Burgina Fason Fufua
-
Paistetut keittobanaanit/perunat
-
Mangopiirakka Keniasta
-
Etiopian Hedelmäjuoma
Tavoitteena on, että osallistuja:
-
Tutustuu Afrikkalaiseen ruokakulttuuriin
-
Tuntee Marttojen tekemän kehitysyhteistyön
Tietoa kurssista
- 23.11. klo 16.30-19.30
- Etelä-Karjalan Marttakeskuksen opetuskeittiö, käynti Anni Swanin kadun puolelta, soita opetuskeittiöt ovisummeria
- Kurssin hinta marttajäsenille 30€, ei-jäsenille 35€ (sisältää opetuksen, ohjeet ja ruokailun)
- Kurssien yleiset ehdot löytyvät täältä
Kurssille ilmoittautuminen
- Kurssille ilmoittaudutaan ostamalla lippu kurssille. Ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksua ei palauteta, mikäli osallistuminen estyy meistä riippumattomista syistä.
- Ilmoittautuminen sulkeutuu viikkoa ennen tapahtumaa.
Lisätietoja
tuija.kokkonen@martat.fi
Muuta huomioitavaa
- Ota halutessasi mukaan rasioita/astioita siltä varalta, että ruokia jää kotiinvietäväksi.
- Ota mukaan sisäkengät ja esiliina!
Näin ostat paikan kurssille
- Valitse Lisää osallistuja.
- Jos olet marttajäsen valitse jäsenhinta, jos et ole jäsen valitse ei jäsenet.
- Täytä kaikki tiedot, myös puhelinnumero ja allergiat.
- Siirry maksamaan klikkaamalla Maksa.
- Voit lisätä tässä kohtaa myös useamman osallistujan (Lisää osallistuja).