Takaisin tapahtumalistaukseen

Teams etäketjukoulutus – Makua mausteilla! Etelä-Karjalan Martat ry:n jäsenille klo 10-11.30

Tervetuloa mukaan Marttojen etäketjukoulutukseen Teams-alustan kautta.

Saat viimeisimmät tiedot ja opit mausteista, perusasioita makuaistista, erilaisista mauista sekä muista aisteista ja niiden merkityksestä ruokailukokemuksessa.

Ketjukoulutuksessa jokainen pääsee ensin osallistumaan Martan makukouluun etänä, jonka jälkeen käymme läpi, miten se järjestetään. Koulutuksen jälkeen osaat kertoa ruokailuun liittyvistä aisteista, eri mauista ja viedä opittua eteenpäin. Tutustumme uuteen Marttojen ja Santa Maria -brändin yhteistyön tuloksena julkaistuun reseptivihkoon, joka innostaa rohkeaan maustamiseen.

Saat mukaasi innostusta ja ideoita, miten järjestät esimerkiksi marttaillassa Martan makukoulun.

Toivomme osallistujia mahdollisimman monesta Etelä-Karjalan Martat ry:n yhdistyksestä.

Koulutus järjestetään yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.

Tietoa ketjukoulutuksesta:

  • Ketjukoulutus on maksuton Etelä-Karjalan Martat ry:n jäsenille

  • Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja mukaan mahtuu 25 henkilöä

  • Koulutus järjestetään etänä keskiviikkona 16.2.2022 klo 10-11.30

  • Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on yli 8 henkilöä

  • Osallistujat saavat maksuttomat Makua mausteilla -reseptivihkot jaettavaksi sovitusti.

Ilmoittautuminen

  • Jos haluat mukaan ketjukoulutukseen, ilmoittaudu 9.2.2022 mennessä Lisää osallistuja

    • täytä yhteystiedot

    • paina Lähetä

    • Voit lisätä tässä kohtaa myös useamman osallistujan (lisää osallistuja).

Laita ilmoittautumiseen toimiva sähköpostiosoite, jonka kautta pääset osallistumaan!

Kurssilinkki ja tarkemmat ohjeet etäketjukoulutukseen valmistautumisesta lähetetään sähköpostitse pe 11.2.

  • Teams tutuksi –ohjevideon löydät tästä linkistä!

  • Avaa kutsu noin 5-10 minuuttia ennen koulutuksen alkua ja toimi sen jälkeen tietokoneruudussasi näkyvien ohjeiden mukaan.

  • Tervetuloa linjoille jo klo 9.45 eli 15 minuuttia ennen koulutusta. Vaihdetaan kuulumisia virtuaaliteen/kahvien merkeissä. Varsinainen koulutus alkaa klo 10.00.

  • Arvioitu lopetusaika on noin klo 11.30.

Ketjukoulutuksen aineistona käytetään Makua mausteilla-reseptivihkoa.

Sinulla on mahdollisuus hakea maksuttomat reseptivihkot omalle yhdistyksellesi ennen koulutusta:

Imatran pääkirjaston ala-aulasta to 10.2. klo 14–15 välisenä aikana ja

Lappeenrannasta toimistolta maanantaina 14.2. klo 12-15 välillä.

Ota yhteyttä suoraan kouluttajaan eli tuija.kokkonen@martat.fi ja ilmoita yhdistys ja kappalemäärä ja sovi etukäteen mistä haet aineiston?

Innostu mukaan!

Lisätiedot: tuija.kokkonen@martat.fi