Keväiset villivihannekset -verkkoluento
Nokkonen – voikukka – vuohenputki
Villivihanneskausi on parhaimmillaan!
Villivihannekset ovat ravintorikkaita ja maukas lisä keväiseen ruoanvalmistukseen.
Verkkoluennolla opastetaan käyttämään nokkosta, voikukkaa ja vuohenputkea.
Tutustutaan niiden lajituntemukseen ja keruuseen sekä annetaan vinkkejä, kuinka niitä käytetään ruoanvalmistuksessa ja salaateissa.
lmoittaudu luennolle 24.5.2020 mennessä ( Lisää osallistuja –> Täytä yhteystiedot –> Paina Lähetä. Mikäli haluat samalla lisätä tosien osallsitujan, paina lisää osallistuja) Laita ilmoittautumiseen toimiva sähköpostiosoite, jonka kautta pääset osallistumaan luennolle!
Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi kutsun osallistua kokoukseen (= luennolle). Avaa kutsu 25.5.2020 noin 5-10 minuuttia ennen luennon alkua ja toimi sen jälkeen tietokoneruudussasi näkyvien ohjeiden mukaan.
Ohjeet Teams kokoukseen liittymiseen