|

|

Etsimme kotitalouden asiantuntijaa Lounais-Suomeen

Etsimme joukkoomme kokoaikaista kotitalouden asiantuntijaa ainakin vuoden kestävään työsuhteeseen. Kyseessä on vuorotteluvapaan sijaisuus.

Kotitalouden asiantuntijan työtehtäviin kuuluu muun muassa toiminnan suunnittelu, käytännön ruoanvalmistuksen ja kodinhoidon sekä kodin talousasioiden neuvonta erilaisille ja eri-ikäisille ryhmille sekä kurssi- ja hanketoimintojen raportointi rahoittajille. Arvostamme myös sieni- ja luonnontuotteiden neuvonnan osaamista. Tehtävä vaatii itsenäistä ja joustavaa työotetta, esiintymistaitoa, hyviä yhteistyötaitoja sekä koordinointikykyä.

Sinulla on tehtävään soveltuva kotitalous- ja/tai ravitsemusalan koulutus. Kirjallinen ja suullinen ilmaisusi sekä sosiaalisen median käyttösi on sujuvaa. Hanketoiminnan tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme innostavaa ja merkityksellistä työtä arjen taitojen vahvistamisen parissa ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamista. Tukenasi ovat asiantuntevat ja mukavat kollegat sekä Marttajärjestön osaaminen.

Työsuhteessa noudatetaan neuvonta-alan runkosopimusta. Palkka työsuhteen alussa on 2600 e/kk. Työpaikka on Turussa. Työ alkaa syyskuussa ja se sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä. Toimimme koko Marttapiirin alueella, joten työ edellyttää oman auton käyttöä.

Odotamme hakemustasi ja ansioluetteloasi 15.8.2023 mennessä osoitteeseen sanna.voutilainen@martat.fi.

Lisätiedot: toiminnanjohtaja Sanna Voutilainen puh: 050 4099046.
Soittoajat 14.6.-21.6. klo 10-11, 26.6. ja 28.6. klo 10-11 sekä 2.8.-4.8. ja 9.8.-10.8. klo 10-11.