4.5. Runsaat ja makoisat voileipäkakut -ruokakurssi / Pori / päiväkurssi

Voileipäkakku sopii juhlaan kuin juhlaan, tai miksei vaikka illanistujaisten herkuksi. Sen voi täyttää omien makumieltymysten mukaan lihalla, kalalla tai kasviksilla. Koristella minimalistisesti tai antaa runsaudensarven puhua puolestaan. Tervetuloa kostuttamaan ja kuorruttamaan, tekemään ja oppimaan keväisiä voileipäkakkuja. Tietoa kurssista Ajankohta: Kurssi järjestetään torstaina 4.5. klo 11-14 Paikka: Lounais-Suomen Marttojen opetuskeittiö, Valtakatu 7 C, Pori Sisältö: Opetus,

3.5. Runsaat ja makoisat voileipäkakut -ruokakurssi / Pori

Voileipäkakku sopii juhlaan kuin juhlaan, tai miksei vaikka illanistujaisten herkuksi. Sen voi täyttää omien makumieltymysten mukaan lihalla, kalalla tai kasviksilla. Koristella minimalistisesti tai antaa runsaudensarven puhua puolestaan. Tervetuloa kostuttamaan ja kuorruttamaan, tekemään ja oppimaan keväisiä voileipäkakkuja. Tietoa kurssista Ajankohta: Kurssi järjestetään keskiviikkona 3.5. klo 17-20 Paikka: Lounais-Suomen Marttojen opetuskeittiö, Valtakatu 7 C, Pori Sisältö: Opetus,

15.3. Pusuja ja kampanisuja – perinneleivonnaisia / Pori / päiväkurssi

Jokaisella suomalaisella maakunnalla on oma perinneleivonnaisensa. Karjalassa paistetaan tietenkin piirakoita, Kainuussa rönttösiä, Varsinais-Suomessa juhlapyhiksi tehdään varilimppua ja Satakunnassa on tykätty tyrnistä. Marttakeittiössä leivotaan tällä kertaa monipuolisesti eri maakuntien perinneleivonnaisia. Tervetuloa tekemään pusuja ja kampanisuja, ja tutustumaan herkulliseen röpörieskaan. Tietoa kurssista Ajankohta: Kurssi järjestetään keskiviikkona 15.3. klo 11-14 Paikka: Lounais-Suomen Marttojen opetuskeittiö, Valtakatu 7 C, Pori

15.3. Pusuja ja kampanisuja – perinneleivonnaisten ilta / Pori

Jokaisella suomalaisella maakunnalla on oma perinneleivonnaisensa. Karjalassa paistetaan tietenkin piirakoita, Kainuussa rönttösiä, Varsinais-Suomessa juhlapyhiksi tehdään varilimppua ja Satakunnassa on tykätty tyrnistä. Marttakeittiössä leivotaan tällä kertaa monipuolisesti eri maakuntien perinneleivonnaisia. Tervetuloa tekemään pusuja ja kampanisuja, ja tutustumaan herkulliseen röpörieskaan. Tietoa kurssista Ajankohta: Kurssi järjestetään keskiviikkona 15.3. klo 17-20 Paikka: Lounais-Suomen Marttojen opetuskeittiö, Valtakatu 7 C, Pori

15.3. Pusuja ja kampanisuja – perinneleivonnaisten ilta / Turku

Jokaisella suomalaisella maakunnalla on oma perinneleivonnaisensa. Karjalassa paistetaan tietenkin piirakoita, Kainuussa rönttösiä, Varsinais-Suomessa juhlapyhiksi tehdään varilimppua ja Satakunnassa on tykätty tyrnistä. Marttakeittiössä leivotaan tällä kertaa monipuolisesti eri maakuntien perinneleivonnaisia. Tervetuloa tekemään pusuja ja kampanisuja, ja tutustumaan herkulliseen röpörieskaan. Tietoa kurssista Ajankohta: Kurssi järjestetään keskiviikkona 15.3. klo 17-20 Paikka: Lounais-Suomen Marttojen opetuskeittiö, Yliopistonkatu 33 G, 3.

14.2. Blinit ja vohvelit – ruokakurssi / Turku

Sanonta ”hyvä kestää aikaa” sopii erinomaisesti sekä blineille että vohveleille. Molemmat herkut ovat todellakin kestäneet aikaa ja niiden maistuva menneisyys ulottuu kauas. Blinit ovat olleet alunperin seremoniallinen ruoka, jota syötiin jo esikristillisinä aikoina Kiovassa. Sen sijaan vohveleiden ruudut ulottuvat keskiajan Saksaan ja Alankomaihin. Tänään näitä kuohkeita ”leivonnaisia” tehdään Marttakeittiössä blinipannuilla ja vohveliraudoilla. Tarjotaan lämpiminä ja

13.2. Blinit ja vohvelit – ruokakurssi / Pori

Sanonta ”hyvä kestää aikaa” sopii erinomaisesti sekä blineille että vohveleille. Molemmat herkut ovat todellakin kestäneet aikaa ja niiden maistuva menneisyys ulottuu kauas. Blinit ovat olleet alunperin seremoniallinen ruoka, jota syötiin jo esikristillisinä aikoina Kiovassa. Sen sijaan vohveleiden ruudut ulottuvat keskiajan Saksaan ja Alankomaihin. Tänään näitä kuohkeita ”leivonnaisia” tehdään Marttakeittiössä blinipannuilla ja vohveliraudoilla. Tarjotaan lämpiminä ja

9.2. Kotivara kuntoon-ketjukoulutus ja vuoden vinkit marttailuun / Laitila

Kotivaraksi kannattaa valita ruokaa, josta pidät. Papupurkkeja ei tarvitse varastoida, jos ne eivät kuulu muutenkaan arkeesi. Miten siis käytät sen, mitä kuivakaapista löytyy? Miten säilykkeistä valmistetaan hyvää kotiruokaa? Entä kuinka hyödyntää hävikkiruokaa? Ketjukoulutuksen tarkoituksena on jakaa tietoa kotivarasta ja viedä osaamista yhdistystoiminnan kautta jokaiselle martalle. Koulutuksen jälkeen osaat opettaa taitosi eteenpäin ja järjestää aiheesta marttaillan.

16.2. Kotivara kuntoon-ketjukoulutus ja vuoden vinkit marttailuun / Loimaa

Kotivaraksi kannattaa valita ruokaa, josta pidät. Papupurkkeja ei tarvitse varastoida, jos ne eivät kuulu muutenkaan arkeesi. Miten siis käytät sen, mitä kuivakaapista löytyy? Miten säilykkeistä valmistetaan hyvää kotiruokaa? Entä kuinka hyödyntää hävikkiruokaa? Ketjukoulutuksen tarkoituksena on jakaa tietoa kotivarasta ja viedä osaamista yhdistystoiminnan kautta jokaiselle martalle. Koulutuksen jälkeen osaat opettaa taitosi eteenpäin ja järjestää aiheesta marttaillan.

24.1. Kotivara kuntoon-ketjukoulutus ja vuoden vinkit marttailuun/ Salo

Kotivaraksi kannattaa valita ruokaa, josta pidät. Papupurkkeja ei tarvitse varastoida, jos ne eivät kuulu muutenkaan arkeesi. Miten siis käytät sen, mitä kuivakaapista löytyy? Miten säilykkeistä valmistetaan hyvää kotiruokaa? Entä kuinka hyödyntää hävikkiruokaa? Ketjukoulutuksen tarkoituksena on jakaa tietoa kotivarasta ja viedä osaamista yhdistystoiminnan kautta jokaiselle martalle. Koulutuksen jälkeen osaat opettaa taitosi eteenpäin ja järjestää aiheesta marttaillan.