Verkkokaupan tuotteita myy Marttaliitto ry. Martanpuodissa on myynnissä järjestötuotteita ja lahjatavaroita. Tuotteita ostamalla tuet marttatoimintaa.

Tilaukset

Tuotteet tilataan Martanpuodista. Tuotteet toimitetaan tilaajalle postitse kirjeenä, maksikirjeenä tai postipakettina. Kun tuotetta on varastossa, toimitusaika on noin 1-2 viikkoa tilauksen vastaanottamisesta. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %, 10 % tai 0 %

Tilaukseen lisätään posti- ja toimituskulut 8€.

Varaston yhteystiedot

Katajatie 64

61330 Koskenkorva

+358 6 422 9018
+358 40 036 7675

anne-mari.jouppila@netikka.fi

Tilaukset mieluiten klo 810. Yhdistykset voivat tilata tuotteita myös sähköpostitse. Mikäli tilaat tuotteet sähköpostilla, lisää viestiin selkeästi tilattavat tuotteen nimi, määrät, koot, tilaajan nimi sekä toimitus- ja laskutusosoite. Yhdistyksen tilauksen maksutapana on lasku. Lasku lähetetään toimituksen yhteydessä. Laskuun lisätään postimaksu.

Oppilaitokset ja yhteisöt

Toimitamme Martanpuodin tuotteita oppilaitoksille, yrityksille ja yhteisöille myös laskulla. Ota yhteyttä Martanpuodin pitäjään, Anne-Mariin sähköpostilla tai puhelimitse: anne-mari.jouppila@netikka.fi tai 0400 367 675.

Tuotteiden palautusoikeus

Käyttämättömillä tuotteilla on kuluttajasuojalain nojalla 14 päivän palautusoikeus. Palautetun tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja käyttämätön. Tuote tulee palauttaa alkuperäisessä tuotepakkauksessaan.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, pankkitilinumerosi sekä kopio Martanpuodin tilausvahvistuksesta. Palautettavan tuotteen voi lähettää asiakaspalautuksena ylhäällä olevaan varaston osoitteeseen.

Merkitse tuotepaketin päälle ”Asiakaspalautus”, palautustunnus 605551  sekä omat yhteystietosi. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Marttaliitto ry käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Marttaliitto ry sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Tietosuojaseloste Martan Puoti