Martanpuodin toimitusehdot

Verkkokaupan tuotteita myy Marttaliitto ry. Martanpuodissa on myynnissä järjestötuotteita ja lahjatavaroita. Tuotteita ostamalla tuet marttatoimintaa.

Tilaukset

Tuotteet tilataan Martanpuodista. Tuotteet toimitetaan tilaajalle postitse kirjeenä, maksikirjeenä tai postipakettina. Toimitamme vain Suomeen.

Kun tuotetta on varastossa, toimitusaika on noin 1-2 viikkoa tilauksen vastaanottamisesta. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %, 10 % tai 0 %

Tilaukseen lisätään posti- ja toimituskulut 8€.

Varaston yhteystiedot

Triolan Oy

Aija Hemminki

Idänpuolentie 161
60800 Ilmajoki
puh. 045 633 5502
triolanoy@gmail.com

Tilaukset mieluiten klo 810. Yhdistykset voivat tilata tuotteita myös sähköpostitse Triolanilta. Mikäli tilaat tuotteet sähköpostilla, lisää viestiin selkeästi tilattavat tuotteen nimi, määrät, koot, tilaajan nimi sekä toimitus- ja laskutusosoite. Yhdistyksen tilauksen maksutapana on lasku. Lasku lähetetään toimituksen yhteydessä. Laskuun lisätään postimaksu.

Kaikki Joen Tukkutiimin tuotteet ostetaan suoraan heidän verkkokaupastaan. Heidän kauttaan yhdistykset eivät voi ostaa tuotteita sähköpostitse. Tämä koskee kaikkia juhlavuoden vihreitä tekstiilejä, sekä myös muita T-paitoja, collegeja tms. tekstiilejä. Tekstiileistä ainoastaan ruutuessu, juhlavuoden essu ja huivi ovat tilattavissa sähköpostitse Triolanilta.

Varastonhoitajalla on koiratalous.

Oppilaitokset ja yhteisöt

Toimitamme Martanpuodin tuotteita oppilaitoksille, yrityksille ja yhteisöille myös laskulla. Ota yhteyttä Martanpuodin pitäjään: triolanoy@gmail.com tai 045 633 5502.

Tuotteiden palautusoikeus

Käyttämättömillä tuotteilla on kuluttajasuojalain nojalla 14 päivän palautusoikeus. Palautetun tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja käyttämätön. Tuote tulee palauttaa alkuperäisessä tuotepakkauksessaan.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, pankkitilinumerosi sekä kopio Martanpuodin tilausvahvistuksesta. Palautettavan tuotteen voi lähettää asiakaspalautuksena ylhäällä olevaan varaston osoitteeseen.

Merkitse tuotepaketin päälle ”Asiakaspalautus”, palautustunnus 605551  sekä omat yhteystietosi. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Marttaliitto ry käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Marttaliitto ry sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Tietosuojaseloste Martanpuoti