Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Päivämäärä
14.02.
Aika
17:30 - 19:00
Toteutustapa
Verkossa

Asumisen verkkovalmennus martoille Teamsissa

Martta tule mukaan maksuttomalle asumisen valmennuskurssille!

Suomen Asumisen Apu ry ja Martat järjestävät osana varautumisen teemavuotta 2023 maksuttomia Asumisen valmennuskursseja martoille. Kurssisarja on tarkoitettu Lounais-Suomen, Pirkanmaan, Hämeen ja Keski-Suomen martoille.

 

Tietoa kurssisarjasta

Kurssilla opit tuntemaan nykyisen asuntosi toimivuuden, kuulet eri asumisratkaisuista, pohdit tulevaisuuden tarpeita ja toiveitasi sekä saat tietoja ja vinkkejä asumisen kustannuksista, kiinteistö-välityksestä ym. Kurssisarjan aikana pääset tekemään itsellesi oman asumissuunnitelman. Valmennuskurssi on suunnattu 55+ ikäisille martoille.

Valmennuskurssin vetäjänä toimii Suomen Asumisen avun kehittäjä ja arkkitehti Päivi Rekula. Paikalla on myös joka kerralla marttapiirin edustaja Tuulikki Uusitalo Hämeen Martoista.

Valmennuskurssi toteutetaan neljän kerran verkkokurssisarjana. Ilmoittautuminen sitoo läsnäoloon jokaisella kerralla. Ilmoittaudu kurssille viimeistään 7.2.

  • 1. tiistaina 14.2. kello 17.30-19 Alkukartoitus. Muutos ja eri asumisratkaisuja.
  • 2. tiistaina 21.2. kello 17.30-19 Toimiva asunto – mistä tietoa/apua?
  • 3. tiistaina   7.3. kello 17.30-19 Omannäköinen elämä. Toiveet ja tavoitteet.
  • 4. tiistaina 14.3. kello 17.30-19 Toiveista totta. Oman asumissuunnitelman työstöä.

Ilmoittautumisajan päätyttyä saat sähköpostin, joka sisältää Teams-kokouslinkin, joka tulee olemaan ryhmälle sama jokaisessa ryhmän tapaamisessa. Samassa sähköpostissa saat myös Martta-akatemian linkin ja kurssiavaimen, joilla pääset katsomaan kurssin edetessä kurssimateriaalit. Opastamme kurssilla Martta-akatemian käyttöön.

Lisätietoja

  • tuulikki.uusitalo@martat.fi

 

Ilmoittaudu mukaan linkin takaa:

Asumisen verkkovalmennus martoille Teamsissa | Etelä-Häme (martat.fi)