Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Aloitusaika
01.07.
Lopetusaika
03.07.
Tapahtuman tyyppi
Talkoot, Tapahtuma
Toteutustapa
Kasvokkain
Paikka

Herättäjäjuhlille talkoisiin Joensuussa 1.-3.7.2022

Joensuu on monien erilaisten suurtapahtumien suosittu pitopaikka ja tulevana kesänä 2022 Joensuu on jälleen kerran myös Herättäjäjuhlien isäntä. Juhlat, joiden teemana on ”Lohduksi toisillemme”, pidetään Mehtimäellä Joensuun pesäpallostadionilla ja Joensuu Areenassa 1.-3.7. Erilaisia oheistapahtumia on ympäri kaupunkia runsaasti. Vieraita odotetaan eri puolilta Suomea jopa 30 000 kävijää. Martat ja MURU-hanke ovat mukana ravintolatoiminnan talkootehtävissä.

Ravintolatoiminnan talkootehtävissä on tarjolla jopa 600 talkoovuoroa. Yhden vuoron kesto vaihtelee 4-6 tuntiin. Ravintolatoiminnan talkoovuoroja voit valita juhlaravintolasta, kenttäkeittiöstä, kahviloista, grillistä, aamiaistarjoilusta, varastotiimistä tai kuljetustiimistä. Kaikki ravintolatoiminnan talkoolaisiksi tulevat saavat hyvissä ajoin ennen juhlia kirjalliset ohjeet talkootyöstä sekä hygieniaohjeistuksen ja ennen talkoovuoroon tuloa lyhyen perehdytyksen ja toimintaohjeet tehtäviin. Talkoolaiset saavat työvuoroon talkoopaidan, huivin ja esiliinan sekä ruokalipun.

Paras tapa on varata oma talkoovuoro netistä: vapaaehtoistyo.fi/herattajajuhlat. Voit ilmoittautua talkoolaiseksi myös talkookortilla, joita saa seurakuntien toimipisteistä ja Marttakeskuksesta.

Tervetuloa talkoisiin vähän kauempaakin, yhteen auton mahtuu 4-5 marttaa. Yhdessä on mukava toimia, kokea ison tapahtuman ruoanjakelu ja tutustua Herättäjäjuhlien muonitusjärjestelyyn. Tervetuloa myös tapaamaan kahvinkeittopisteelle kenttäkeittimien liepeille Tiina Anola-Pukkilaa vaikkapa ennen tai jälkeen oman talkoovuoron (mikäli Tiina juuri tuolloin paikalla).

Lisätietoa marttojen osalta talkooasiasta Tiina Anola-Pukkila, p. 0504483321 tai tiina.anola-pukkila@martat.fi

Tapani Nuutinen, talkootoimikunnan puheenjohtaja, lue täältä: Talkoohaastekirje

Pirjo Ketonen, ravintolatoimikunnan puheenjohtaja: Ravintolatoiminnan talkootehtävät