Pohjois-Karjalan Martat

Koskikatu 5-7, 80100 Joensuu | kartta
Toimisto avoinna klo 10–15
050 448 1125
pohjois-karjala@martat.fi

Ajankohtaista Pohjois-Karjalassa

Marttojen kurssit ja tapahtumat

Tule oppimaan ja viihtymään tapahtumiimme sekä kursseille. Tapahtumakalenterista löytyy monipuolisesti kotitalouteen, ravitsemukseen, puutarhaan ja ympäristöön liittyviä kursseja ja tapahtumia.

Tutustu tapahtumakalenteriin ja ilmoittaudu mukaan!

Myytävät tuotteet

Pohjois-Karjalan Martoilla on myynnissä erilaisia Martta-tuotteita. Myynnissä on Martat-pannunalunen, Kupilka-retkimuki, piirakkapulikka ja piirakkamuotti.

Tutustu tuotteisiin

Varautumisen taidot haltuun hauskalla tavalla!

Mystery Box on elämyksellinen selviytymispeli, jossa yhteistyö ja ongelmanratkaisutaidot ovat avain onnistumiseen. Pelielämystä on mahdollista tilata koululuokille ja muille ryhmille.

Mystery Box selviytymispeli

Tule kuulolle!

Voit kuunnella meitä podcastissa ja seurata ajankohtaisia teemoja kuukausittain Pohjois-Karjalan Martat vinkkaa Facebook-livessä. Meidät tavoittaa myös Instagramista ja TikTokista.

Marttapalvelut Pohjois-Karjalassa

Pohjois-Karjalan Marttapalvelut Oy on perustettu vuonna 1999. Yhtiö vastaa Joensuun torilla toimivan Marttakahvion sekä koti- ja siivousapua tarjoavan Marttapalvelun toiminnasta.

Marttakahvio Kotiapu

Pohjois-Karjalan Marttojen henkilöstön yhteystiedot

Pohjois-Karjalan Martoista löytyy monipuolista osaamista. Meillä työskentelee kotitalous-, puutarha- ja ravitsemusasiantuntijoita. Löydät yhteystietomme täältä.

Yhteystiedot