Ladataan Tapahtumat
Aloitusaika
12.08. klo 08:00
Lopetusaika
13.08. klo 20:00
Tapahtuman tyyppi
Opintoretki
Kohderyhmä
Aikuiset

ILMASTOretki Etelä-Karjalaan (maksullinen, laskutetaan kesäkuussa)

Lähdemme vierailulle Etelä-Karjalaan pe-la 12.-13.8. Ohjelmassa on lähiruokaa, monimuotoisuutta, puutarhaa sekä kierrätysteemaa samalla tutustuen Lappeenrannan ja Imatran seutuun. Ilmoittauduthan ripeästi mukaan!

Retken ohjelma:

Lähtö on perjantaina klo 8 Joensuusta ja paluu lauantaina noin klo 20 Joensuuhun. Retkikohteina ovat mm. Iloisen Pässin maalaispuoti, Saimaan Virta, Sadun kukkaiselämää -piha, Lappeenrannan linnoituksen ympäristö sekä hiekkalinna ja paluumatkalla Parikkalan patsaspuisto. Ruokailupaikkoina ovat Ravintola Nautilus ja Imatran Valtionhotelli, joissa tarjoilu painottuu retkiteeman mukaisesti järvikalaan ja kasvisruokiin. Kahvila Majurska on käyntikohteena ja aikaa on jätetty myös Marttojen Vohvelikioskilla ja satamassa sekä kauppatorilla vierailuille. Lisäksi Imatralla pääsemme tutustumaan kävelykierroksella Kruununpuistoon Imatrankoskien tuntumassa ja Valtionhotellilla tapaamme Etelä-Karjalan Marttoja kierrätysaskartelun merkeissä. Tutustu retkiohjelmaan tästä!

Retken hinta on 139 euroa (sisältää ohjelman, majoituksen 2 hengen huoneessa, aamupalan hotellissa, yhden aterian/retkipäivä, bussikuljetuksen ja matkanjohtajan palvelut). Ilmoita lisätiedoissa huonekaveritoiveesi ja erityisruokavaliot. Ilmoittautuneille lähetetään retkikirje sekä lasku sähköpostilla tai erikoispyynnöstä postitse kesäkuun loppupuolella. Ilmoittaudu viimeistään ti 28.6.2022 (jatkoimme pari päivää ilmoittautumisaikaa, koska laskuja ei lähetetä ennen keskiviikkoa) ja jonottamaankin kannattaa ilmoittautua. Huom. Voit hypätä kyytiin myös matkan varrelta, retkibussi lähtee Joensuusta!

Retki on osa ILMASTOkoti Karjalan kylillä -hanketta. Retkelle ovat tervetulleita koululaisten työpajoja pitäneet tai suunnittelevat, mutta se on avoin kaikille retkestä kiinnostuneille.

Peruutustapauksissa noudatetaan yleisiä valmismatkaehtoja seuraavin peruutusehdoin:
o viimeistään 30 vuorokautta ennen: ilman kuluja
o 14-29 vuorokautta ennen: 50% retken kokonaissummasta
o 0-13 vuorokautta ennen: 100% retken kokonaissummasta
(sairaustapauksissa yms. retkeläinen voi hakea korvausta omasta matkavakuutuksestaan).

Lappeenrannasta toteutetaan vastaava retki Pohjois-Karjalaan to-pe 18.-19.8. ja toki tälle retkelle pääsee mukaan matkan varrelta. ILMASTOretken Lappeenrannasta Joensuuhun ilmoittautumiset ottaa vastaa Etelä-Karjalan Martat.

Tervetuloa lähiretkelle Etelä-Karjalaan!

Lisätietoja ja mahdolliset ilmoittautumiset puhelimitse: Tiina Anola-Pukkila, tiina.anola-pukkila@martat.fi tai p. 050 448 3321