Takaisin tapahtumalistaukseen

Ässäkokki-kurssi, Joensuu

ÄSSÄKOKKI-KURSSI  

Maistuisiko juuresranskalaiset, järkkyhyvät kesäkurpitsarieskat tai nopeat tortillapizzat? S-ryhmän ja Marttaliiton vuonna 2017 käynnistämät Ässäkokki-kurssit saavat jatkoa myös vuonna 2021. Ässäkokeissa kantavina ajatuksina ovat iloinen yhdessä tekeminen, arjen ruokataidot, fiksu kuluttaminen ja satokausiajattelu. 

Ässäkokkikurssit on suunnattu 7–12-vuotiaille lapsille. Kurssilla valmistetaan maistuvaa kasvispainotteista ja sesongin mukaista arkiruokaa, isketään kädet jauhoihin sekä harjoitellaan helppojen välipalojen kokkausta. Ruuanlaiton ohessa kursseilla keskustellaan myös terveellisyydestä, keittiöhygieniasta, kierrätyksestä sekä ruokahävikistä.

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa (PKO) järjestää syksyllä 2021 kaksi Ässäkokki-kurssia Joensuussa yhteistyössä Pohjois-Karjalan Marttojen kanssa. Kurssit ovat maksuttomia osallistujille. Molemmat Ässäkokki-kurssit ovat samansisältöisiä, joten ilmoittaudu yhdelle kurssille.

Ilmoittaudu mukaan alempana tällä sivulla olevasta ”Lisää osallistuja” -kohdasta to 14.10. klo 12 mennessä. Ilmoita mahdollisista erityisruokavalioista ilmoittautumisen yhteydessä.  

Kurssille otetaan 12 osallistujaa ja jos kurssi on täysi, voit ilmoittautua jonoon. Epäselvässä tilanteessa ole yhteydessä sähköpostitse loviisa.salin@martat.fi tai puhelimitse 0400 167 695 / Loviisa Salin, kotitalousasiantuntija

Tervetuloa kokkailemaan!

Ohjeita kurssilaisille
– Kurssi pidetään Marttakeskuksen opetuskeittiössä. Sisäänkäynti kurssitilaan Koskikadulta
(summeria soittaen).
– Ota kurssille mukaan sisäkengät, jos mahdollista. Esiliinan saat käyttöösi paikan päältä.
– Voit ottaa mukaan muovirasioita ylijääneiden ruokien viemiseksi kotiin.