Takaisin tapahtumalistaukseen

Pastaa ja karjalanpiirakoita pastakoneella -kurssi – Joensuu

Tämä on avoimilta kursseilta tullut toiveaihe pastakoneen ottamiseksi käyttöön kaapin uumenista. Tutustumme kurssilla pastakoneen käyttöön sekä tuorepastan teossa että karjalanpiirakkakuorien tekemisessä. Teemme nauhapastaa, ravioleja ja tortellineja, tutuksi tulee myös omatekoiset lasagnelevyt. Karjalanpiirakoita teemme perinteisellä reseptillä, mutta kuorien ajeluun käytämme pastakonetta. Kurssilla ei ole mahdollisuus tehdä gluteenittomia vaihtoehtoja, mutta keliaakikko saa maistiaiset mukaan ja voi tarjoilla ne tavallisia viljatuotteita käyttävälle. Kurssille voi mielellään ottaa oman pastakoneen mukaan, laita tieto tästä erityisruokavalioihin ilmoittautumisen yhteydessä.

Hinta martoille 20 € ja muille 25 €.

 

Kuinka ilmoittaudun kurssille

Ohjeita kurssilaisille