Takaisin tapahtumalistaukseen

Silkkaa hapatusta! -kurssi, Joensuu

Hapansäilöntä on vanha ja kiehtova säilöntämenetelmä, joka on kuivaamisen ohella uudelleen elpynyt säilöntätapa. Eniten hapattamalla säilötään kaalia, mutta myös muiden kasvisten ja sienten hapattaminen onnistuu. Kurssilla tutustutaan hapansäilönnän perusteisiin ja tehdään hapansäilykkeitä sekä juomia. Lisäksi valmistamme hapansäilykkeistä erilaisia ruokia ja leivonnaisia. 

Tietoa ruokakurssista

  • Kurssi järjestetään keskiviikkona 29.9.2021 klo 17.00–20.00
  • Kurssi pidetään Marttakeskuksella, Koskikatu 5-7
  • Kurssin hinta on 30 €, marttajäsenille 25 € (sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun).
  • Kokkaamme herkullisen ateriakokonaisuuden ja kurssilaiset saavat ruokaohjeet kotiin vietäväksi.
  • Ohjeita_kurssilaisille_2021

Tervetuloa!

 

Lisätietoja

Loviisa Salin, kotitalousasiantuntija, p. 0400 167 695, loviisa.salin@martat.fi