Valmistusohje

1 pkt (200 g) fetajuustoa
1 dl kreikkalaistyylistä kauragurttia
2 tl kuivattua timjamia
½ tl mustapippuria
Lisäksi
tomaattia
kurkkua
salaatinlehtiä 

  1. Murustele feta kulhoon ja lisää muut aineet. Sekoita tahnaksi haarukalla tai sähkövatkaimella.
  2. Tarjoa porkkanalettujen kanssa fetatahnaa, kurkkua, tomaattia ja salaatinlehtiä.

Ruokaohje on toteutettu Marttaliiton ja Fazerin yhteistyönä.

Testattu Marttakeittiössä.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • Rasva 11.4 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 7.5 g
  • Proteiini 7.8 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 6.8 g
  • Sokerit 3.8 g
  • Kuitu, kokonais- 0.7 g
  • Natrium 463.7 mg
  • Kalsium 288.2 mg
  • Rauta 0.8 mg
  • C-vitamiini 4.7 mg

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*