Valmistusohje

500 g pakastekasvissuikaleita
300 g nahatonta lohta tai kirjolohta
½ tl sitruunapippuria
½ tl suolaa
½ dl hienonnettua tilliä
tilliä ja sitruunaa koristeeksi

1. Jaa kasvissuikaleet neljän foliopalan päälle.
2. Leikkaa kala neljään yhtä suureen osaan ja pane kasvisten päälle.
3. Ripota pinnalle sitruunapippuria, suolaa ja hienonnettua tilliä.
4. Kääri folio kiinni ja nosta nyytit uunipellille.
5. Kypsennä 200°C:ssa 30–40 minuuttia.
6. Koristele valmiit, avatut nyytit tillillä ja sitruunalohkoilla.

VINKKI! Tarjoa nyyttien kanssa tartarkastiketta.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 172 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 8.6 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.5 g
  • Proteiini 13.7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 13.2 g
  • Sokerit 6 g
  • Kuitu, kokonais- 3.6 g
  • Natrium 343 mg
  • Kalsium 145 mg
  • Rauta 1 mg
  • C-vitamiini 24.2 mg
Jaa sivu