Valmistusohje

500 g pakastekasvissuikaleita
300 g nahatonta lohta tai kirjolohta
½ tl sitruunapippuria
½ tl suolaa
½ dl hienonnettua tilliä
tilliä ja sitruunaa koristeeksi

1. Jaa kasvissuikaleet neljän foliopalan päälle.
2. Leikkaa kala neljään yhtä suureen osaan ja pane kasvisten päälle.
3. Ripota pinnalle sitruunapippuria, suolaa ja hienonnettua tilliä.
4. Kääri folio kiinni ja nosta nyytit uunipellille.
5. Kypsennä 200°C:ssa 30–40 minuuttia.
6. Koristele valmiit, avatut nyytit tillillä ja sitruunalohkoilla.

VINKKI! Tarjoa nyyttien kanssa tartarkastiketta.

Ainesosat

  • 500 g
    Pakastekasvissekoitus, juuressekoitus
  • 300 g
    Kirjolohifilee
  • 1/2 tl
    Mustapippuri
  • 1/2 tl
    Suola, pöytäsuola
  • 5 rkl
    Tilli, tuore

Reseptin ravintosisältö

Energia 172 kcal/annos
  • C-vitamiini 24.2 mg
  • Rauta 1 mg
  • Kalsium 145 mg
  • Natrium 343 mg
  • Kuitu, kokonais- 3.6 g
  • Sokerit 6 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 13.2 g
  • Proteiini 13.7 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.5 g
  • Rasva 8.6 g

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu