Valmistusohje

1 pkt valmista piparitaikinaa tai yksi annos itse tehtyä piparitaikinaa
pähkinöitä
tummaa suklaata
valkosuklaata
mariannerakeita

1.Kauli piparitaikina jauhotetulla pöydällä levyksi.
2.Tee lasin avulla pyöreitä tai piparimuotilla haluamasi muotoisia pipareita.
3.Nosta piparit leivinpaperin päälle uunipellille.
4.Rouhi pähkinät, suklaat ja karkit. Ripottele pipareiden päälle haluamiasi täytteitä.
5.Paista uunissa 175 asteessa (tai piparitaikinaohjeen tai pakkauksen mukaan) viitisen minuuttia.

Testattu Marttakeittiössä

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • C-vitamiini 0 mg
  • Rauta 0.5 mg
  • Kalsium 14.5 mg
  • Natrium 39.3 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.7 g
  • Sokerit 13.6 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 22.2 g
  • Proteiini 1.9 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 2.9 g
  • Rasva 6.9 g

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*