Valmistusohje

400 g possunsuikaleita
1 rkl öljyä
1 sipuli
1 lihaliemikuutio
2 dl vettä
1 tl rouhittua mustapippuria
2 dl kermaa
1 suolakurkku
1 dl smetanaa

Kuumenna öljy pannussa ja lisää possunsuikaleet.

  1. Pilko sipuli ja lisää pannulle.
  2. Kun liha on paistunut sopivan ruskeaksi, lisää vesi, lihaliemikuutiot ja mustapippuri.
  3. Anna hautua hiljalleen 5-10 minuuttia.
  4. Lisää kerma ja pieneksi lohkottu suolakurkku. Anna hautua 10 minuuttia.
  5. Lisää lopuksi smetana ja sekoita tasaiseksi kastikkeeksi.
  6. Maista ja mausta tarvittaessa lisää. Tarjoile esimerkiksi perunamuusin kanssa.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • C-vitamiini 1.8 mg
  • Rauta 0.8 mg
  • Kalsium 25.7 mg
  • Natrium 675.3 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.3 g
  • Sokerit 1.2 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 1.6 g
  • Proteiini 21.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 7.5 g
  • Rasva 16.9 g

Tämä resepti löytyy myös Martat-sovelluksesta! Lataa se sovelluskaupasta! 

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*