Kasvis-juustotäyte

G
4 annosta

Valmistusohje

150 g ranskankermaa
200 g salaattijuustoa
1 paprika
1 rkl sitruunamehua
tuoretta basilikaa
ripaus mustapippuria
(1 valkosipulinkynsi)

  1. Pilko paprika pieniksi paloiksi ja lisää ne kulhoon.
  2. Yhdistä kaikki ainekset keskenään kulhossa ja sekoita niistä tasainen massa.
  3. Nosta jääkaappiin tekeytymään noin puoleksi tunniksi.
  4. Tarjoa täyte röstiperunoiden kanssa.

Testattu Marttakeittiössä

Hiilijalanjälki
0.84 kg CO2 ekv
  • Energia 198 kcal/annos
  • Rasva 16.6 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 11 g
  • Proteiini 8.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 8.4 g
  • Sokerit 3.3 g
  • Kuitu, kokonais- 0.8 g
  • Natrium 719.4 mg
  • Kalsium 234.8 mg
  • Rauta 0.7 mg
  • C-vitamiini 56.3 mg