Valmistusohje

salaatinlehtiä
tomaattia
kurkkua
päärynää
vesimelonia
pakasteherneitä
paprikaa

1. Huuhtele ja pilko kasvikset paloiksi. Ota huomioon pienten syöjien ikä palojen koossa ja muodossa.
2. Kokoa salaatti tarjoiluastiaan sektoreittain – jokainen syöjä voi valita, mitä ottaa lautaselleen.
3. Kasvikkeeksi sopii esimerkiksi yrttiöljy.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 60 kcal/annos
  • C-vitamiini 49.6 mg
  • Rauta 1 mg
  • Kalsium 29.8 mg
  • Natrium 11.1 mg
  • Kuitu, kokonais- 2.9 g
  • Sokerit 7.7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 13.8 g
  • Proteiini 2.6 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
  • Rasva 0.4 g

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*