Kolmioleivät

    Avainsanat:

Valmistusohje

Täyte

1 l tuoreita suppilovahveroita
1 sipuli
1 rkl öljyä
1 prk (pippuri)tuorejuustoa (200 g)
ripaus suolaa
2 rkl hienonnettua persiljaa

Lisäksi:
150 g lämminsavulohta
8 täysjyväpaahtoleipää

Puhdista sienet ja hienonna ne. Kuori ja hienonna sipuli.
Kuumenna sieniä paistinpannulla, kunnes niistä on haihtunut ylimääräinen neste.
Lisää sipulisilppu ja öljy ja paista. Lisää tuorejuusto ja mausta suolalla ja persiljalla.
Laita sienimuhennosta ja lohta paahtoleivälle ja laita toinen leipäviipale päälle.
Leikkaa leivät kolmioiksi ja kuumenna pannulla tai voileipägrillissä.

Lue lisää Kasvista poikien pöytään -kampanjasta täältä!

Katso video