Valmistusohje

1 kukkakaali
1 parsakaali
1 rs tummia viinirypäleitä
1 punasipuli
1 plo (375 g) kreikkalaista salaatinkastiketta

  1. Leikkaa kukka- ja parsakaalista kukinnot ja pilko ne murusiksi veitsellä.
  2. Huuhdo ja puolita viinirypäleet.
  3. Kuori ja puolita punasipuli, leikkaa se ohuiksi viipaleiksi.
  4. Sekoita salaatin ainekset kulhossa ja lisää kreikkalaista salaatinkastiketta sopiva määrä. Vaihtoehtoisesti voit käyttää kermaviiliä, mausta se silloin mieleisellä tavalla.
  5. Anna salaatin tekeytyä jääkaapissa.
  6. Tarjoa valmis kukkakaali-parsakaalisalaatti flatbreadin ja nyhtökanan kanssa.

Testattu Marttakeittiössä

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • Rasva 20.4 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.3 g
  • Proteiini 2.6 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 21.5 g
  • Sokerit 16.6 g
  • Kuitu, kokonais- 3.1 g
  • Natrium 325.7 mg
  • Kalsium 41.7 mg
  • Rauta 0.8 mg
  • C-vitamiini 67.2 mg

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*