Valmistusohje

2 dl ranskankermaa tai kermaviiliä
2 rkl sitruunanmehua
1 rkl sinappia
1 valkosipulin kynsi
1 tl pippurisekoitusta
ripaus suolaa
2 tl sokeria
½ dl ruohosipulia
½ dl tilliä

1. Sekoita ranskankerman tai kermaviilin joukkoon sitruunanmehu, mausteet ja hienonnetut tuoreet yrtit.
2. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti.

Tarjoa grillatun lihan tai kalan ja kasvisten kanssa.

Vinkki! Katso myös Tilli-kermaviilikastike ja Yrtinystävän dippikastike

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 105 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 8.7 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 5.7 g
  • Proteiini 1.4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 6.4 g
  • Sokerit 4.4 g
  • Kuitu, kokonais- 0.3 g
  • Natrium 223 mg
  • Kalsium 60.4 mg
  • Rauta 0.4 mg
  • C-vitamiini 6.3 mg
Jaa sivu