Paahdettu paprikadippi

G
10 annosta

Valmistusohje

2 paprikaa
2 punaista chiliä
2-3 rkl limetin mehua
0,5 tl juustokuminaa
1 tl suolaa

Leikkaa paprikat ja chilit kahtia, poista siemenet. Laita puolikkaan leivinpaperille uunipellille leikkuupinta alaspäin. Paahda grillivastuksen alla noin 10 minuuttia tai kunnes paprikoiden ja chilien kuoret mustuvat kauttaaltaan.

Anna jäähtyä hetki, irrota kuoret. Soseuta paprikat ja chilit. Mausta limetin mehulla, juustokuminalla ja suolalla. Tarjoile esimerkiksi siemennäkkileivän kanssa.

  • Energia 11 kcal/annos
  • C-vitamiini 58.3 mg
  • Rauta 0.3 mg
  • Kalsium 4.7 mg
  • Natrium 234.3 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.7 g
  • Sokerit 1.6 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 2.7 g
  • Proteiini 0.4 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0.1 g