Valmistusohje

2 annosta

2  bagelia tai vesirinkeliä
tuorejuustoa tai margariinia voiteluun

1. Halkaise vesirinkelit ja paahda ne leivänpaahtimessa.
2. Voitele molemmat puoliskot tuorejuustolla tai margariinilla.
3. Täytä haluamallasi täytteellä

Täytevaihtoehto 1:
2 salaatinlehteä
2 viipaletta kalkkuna- tai kinkkuleikettä
4 viipaletta tomaattia
tuoretta tilliä tai muuta mausteyrttiä

4. Levitä bagelin toiselle puoliskolle salaatinlehti, leikkele ja tomaattiviipaleet.
5. Hienonna yrtit ja ripottele yrttisilppu päällimmäiseksi.
6. Paina toinen puolisko päälle.

Täytevaihtoehto 2:
4 viipaletta tomaattia
4 viipaletta mozzarellajuustoa
aurinkokuivattuja tomaatteja
basilikaa tai muuta yrttiä

4. Laita bagelin toiselle puoliskolle tomaatti- ja mozzarellaviipaleet.
5. Hienonna yrtit ja ripottele päällimmäiseksi.
6. Paina toinen puolisko päälle.

Vinkki! Voit myös tehdä bageleita itse, katso ohje täältä.

Ainesosat

  • 2 kpl
    Vesirinkeli
  • 2 rkl
    Tuorejuusto, rasvaa 30 %, vl
  • 10 g
    Lehtisalaatti, ruukkusalaatti, lollo rosso
  • 20 g
    Kokolihaleikkele, kalkkunaleikkele, rasvaa 2 %
  • 60 g
    Tomaatti
  • 2 rkl
    Tilli, tuore

Reseptin ravintosisältö

Energia 160 kcal/annos
  • Rasva 6.6 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 3.4 g
  • Proteiini 5.1 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 20.9 g
  • Sokerit 2.3 g
  • Kuitu, kokonais- 1.2 g
  • Natrium 247.3 mg
  • Kalsium 30.2 mg
  • Rauta 0.5 mg
  • C-vitamiini 5.8 mg

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu