Valmistusohje

8 kpl pehmeää tortillaa

Savukinkku-ananastäyte:
1 dl tomaattipyreetä
100-150 g (savu)juustoraastetta
180 g savukinkkua
1 tlk ananasmurskaa
1 tl pizzamaustetta

Tulinen broileritäyte:
400 g kypsää broileria
2 dl tomaattisalsaa
100-150 g (cheddar)juustoraastetta
jalopenoja oman maun mukaan
tuoretta basilikaa tai korianteria
½ tl mustapippuria

1. Levitä neljälle tortillalle tomaattipyreetä/-salsaa. Levitä loput täytteet.
2. Aseta loput 4 tortillaa kansiksi.
3. Paista pannussa ilman rasvaa molemmilta puolilta, kunnes juusto sulaa.

Tarjoa lämpimänä esimerkiksi salaatin, salsan ja avokadokastikkeen kanssa.
Vinkki: kasvisversioon sopivat hyvin esimerkiksi kidenypavut.

Ainesosat

  • 1/2 tl
    Mustapippuri
  • 1 tl
    Paprikajauhe
  • 125 g
    Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima
  • 2 dl
    Tomaattisalsa
  • 140 g
    Ananas, omassa liemessään
  • 1 dl
    Tomaattisose, tomaattipyree
  • 180 g
    Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 %
  • 400 g
    Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton
  • 125 g
    Juusto, cheddar, rasvaa 34 %
  • 50 g
    Paprika, jalapeno
  • 3 rkl
    Basilika, tuore
  • 8 kpl
    Vehnätortilla

Reseptin ravintosisältö

Energia 444 kcal/annos
  • Rasva 20.6 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 8 g
  • Proteiini 30.7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 36.5 g
  • Sokerit 4.1 g
  • Kuitu, kokonais- 2.1 g
  • Natrium 744.1 mg
  • Kalsium 347.7 mg
  • Rauta 1.5 mg
  • C-vitamiini 17.5 mg

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu