Ainesosat

  • 4 kpl
    Bagel, vehnä
  • 30 g
    Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä
  • 1 pieni annos (40.0 g)
    Sipuli
  • 100 g
    Tuorejuusto, rasvaa 30 %, vl
  • 100 g
    Meetvursti tai salami, kevyt rasvaa, 22 %
  • 50 g
    Rucola

Reseptin ravintosisältö

Energia 419 kcal/annos
  • C-vitamiini 11.5 mg
  • Rauta 3.8 mg
  • Kalsium 80.4 mg
  • Natrium 852 mg
  • Kuitu, kokonais- 4.4 g
  • Sokerit 8.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 52.5 g
  • Proteiini 17.9 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 7.3 g
  • Rasva 15.9 g

Valmistusohje

4 annosta

4 bagelia
1 dl marinoituja aurinkokuivattuja tomaatteja
1 pieni punasipuli
100 g tuorejuustoa
100 g ohuita salamisiivuja
1 nippu rucolaa

1. Halkaise leivät kahtia.
2. Leikkaa tomaatit ja sipuli siivuiksi.
3. Levitä juusto leivälle.
4. Lisää salami, tomaatit, punasipuli ja salaatti.
5. Paina leipien toinen puoli kanneksi.

Vinkki! Voit valmistaa bageleita itse, katso ohje täältä.

Jaa sivu