Valmistusohje

4 annosta

4 bagelia
1 dl marinoituja aurinkokuivattuja tomaatteja
1 pieni punasipuli
100 g tuorejuustoa
100 g ohuita salamisiivuja
1 nippu rucolaa

1. Halkaise leivät kahtia.
2. Leikkaa tomaatit ja sipuli siivuiksi.
3. Levitä juusto leivälle.
4. Lisää salami, tomaatit, punasipuli ja salaatti.
5. Paina leipien toinen puoli kanneksi.

Vinkki! Voit valmistaa bageleita itse, katso ohje täältä.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 419 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 15.9 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 7.3 g
  • Proteiini 17.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 52.5 g
  • Sokerit 8.9 g
  • Kuitu, kokonais- 4.4 g
  • Natrium 852 mg
  • Kalsium 80.4 mg
  • Rauta 3.8 mg
  • C-vitamiini 11.5 mg
Jaa sivu