Sienibruschetta

4 annosta

Valmistusohje

4 viipaletta maalaisleipää
1 rkl rypsiöljyä
1 pallo mozzarellaa tai labneh-juustoa
n. 1 dl hapansieniä
1 rkl paksua balsamicoa tai hunajaa
2 rkl auringonkukan siemeniä

  1. Sivele leipäviipaleet öljyllä ja paahda rapeiksi pannulla.
  2. Lisää leiville juustoa ja hapansieniä, valuta päälle balsamicoa tai hunajaa ja ripottele pinnalle auringonkukan siemeniä.
    • Testattu Marttakeittiössä
    • Katso ohje hapansienten valmistukseen täältä.

Tämä resepti löytyy myös Martat-sovelluksesta! Lataa se sovelluskaupasta! 

  • Energia 247 kcal/annos
  • C-vitamiini 0.6 mg
  • Rauta 1.2 mg
  • Kalsium 167.8 mg
  • Natrium 491.9 mg
  • Kuitu, kokonais- 6.1 g
  • Sokerit 6.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 23.1 g
  • Proteiini 12.9 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 4.9 g
  • Rasva 14 g