Valmistusohje

4 viipaletta maalaisleipää
1 rkl rypsiöljyä
1 pallo mozzarellaa tai labneh-juustoa
n. 1 dl hapansieniä (esim. orakas tai rousku)
1 rkl hunajaa tai paksua balsamicoa
2 rkl auringonkukan siemeniä

  1. Sivele leipäviipaleet öljyllä ja paahda rapeiksi pannulla.
  2. Lisää leiville juustoa ja hapansieniä, valuta päälle hunajaa tai balsamicoa ja ripottele pinnalle auringonkukan siemeniä.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 247 kcal/annos
  • C-vitamiini 0.6 mg
  • Rauta 1.2 mg
  • Kalsium 167.8 mg
  • Natrium 491.9 mg
  • Kuitu, kokonais- 6.1 g
  • Sokerit 6.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 23.1 g
  • Proteiini 12.9 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 4.9 g
  • Rasva 14 g

Tämä resepti löytyy myös Martat-sovelluksesta! Lataa se sovelluskaupasta! 

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*